ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 21 lokakuu 2007 13:00

Zeddy Sailetista tulee pelaava kakkosvalmentaja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Yleensä hyväntuulinen RoPS-ikoni Zeddy Saileti ei hymyillyt marssiessaan Kaurialan kentän pukukoppiin katkeran tappion jäljiltä.

Klikkaa!

- Olimme matkalla ylös, mutta nyt se tie mutkistui oleellisesti tappion ja pelikieltojen takia. Karsinnasta tulee kova koettelemus. Saa nähdä missä saamme pelata ja harjoitella lähiviikkoina, kyseli pettynyt Saileti.

Tieto, että Rovaniemellä tuli lauantaina illansuussa lunta taivaan täydeltä, herätti epäilyksen voiko RoPS pelata karsinnan kotiotteluaan edes kotona. Liigakarsinnan alkuun kun on aikaa vähintään puolitoista viikkoa. Liigan päätöspelit ovat edessä vasta ensi lauantaina.

Liigakarsintavastustajaksi on ehdolla vielä monta joukkuetta. Jos AC Oulu putoaa suoraan, tarjolla ovat Viikingit, Jaro, Inter ja KooTeePee. Tämän päivän Jaro-Oulu ja Viikingit-Inter -ottelujen jälkeen ollaan vastustajasta hieman viisaampia.

Kävipä liigakarsinnassa miten tahansa, Sailetin pitkä ura jatkuu Rovaniemellä. Hänen kanssa on tehty ensi vuoden kattava pelaaja-valmentaja -sopimus.

- Sailetista tulee joukkueen kakkosvalmentaja ja hän myös pelaa tarpeen mukaan, kertoi RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala.

Sailetin valmentajapesti alkaa jo Sambiassa, sillä hänen tehtävänään on harjoituttaa sinne palaavaa RoPS-rykmenttiä talven aikana. Ryhmään voi liittyä uusiakin kasvoja. - En halua lopettaa vielä tähän kauteen. Kun RoPS tarjosi tällaista mahdollisuutta, tartuin siihen mielellään, 38-vuotias Saileti totesi.

Ykkösvalmentajana on jatkamassa Kari Virtanen, jolla on sopimuksesta toinen vuosi jäljellä.

Sambialaisille pitkiä pestejä

Sambialaispelaajien sopimuspapereita on tarkistettu muutenkin kauden lopulla.

Keskikentän Chanda Mwaba ja puolustuksen Stephen Kunda aloittavat ensi kaudella viiden vuoden RoPS-komennuksen.

Maalitykki Nchimunya Mweetwan sopimus kattaa neljä seuraavaa vuotta, Chileshe Chibwen pesti jatkuu kolme kautta ja George Chilufyan ensi kauden.

Chibwe ei pelannut lauantaina Hämeenlinnassa, mutta kuntoutuu liigakarsintaan.

Kaikkiaan RoPSilla on valmiina jo 13 pelaajasopimusta ensi kaudelle. (KP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 596 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309