ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 21 heinäkuu 2007 10:57

Ville Lehtinen vauhdittaa Atlantista Rovaniemellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Viime syksynä jalkapallon liigamestaruutta juhlineen Tampere Unitedin maalitykin Ville Lehtisen lopettamispäätös ei pitkään pitänyt. Helsingissä Sammon Kampin konttorin sijoituspäällikkönä leipänsä tienaava 28-vuotias Lehtinen ilmoittautui Ykkösen FC Atlantiksen harjoituksiin ja pelaa parhaillaan seurassa viiden ottelun sopimuksella. Tuon sopimuksen puitteissa Lehtinen nähdään mahdollisesti sunnuntaina Rovaniemellä myös RoPSin vieraana.

Klikkaa!

Tähän mennessä Lehtinen on pelannut yhden ottelua KuPSia vastaan, muttei esiintynyt viimeksi kentällä kun Atlantis pelasi 2-2 FC Hämeenlinnan kanssa. Atlantiksen valmentaja Ville Lyytikäinen tietää taatusti Lehtisen potentiaalin, joten pelikunnossa mies nähdään tositoimissa.

Lehtinen on pelannut 119 liigaottelua ja ampunut näissä 33 maalia. Hänellä on myös kansainvälistä kokemusta Sheffield Unitedin ja norjalaisen FK Bodö/Glimtin riveistä.

- Kiva kokeilla pysyykö vielä vauhdissa mukana. Olen harjoitellut jonkun aikaa Atlantiksen mukana, mutta vie varmasti oman aikansa, ennen kuin on taas täydessä iskussa. Yritän kuitenkin kokemuksellani olla avuksi Atlantikselle. Meillä on nuori ryhmä, jossa on valtavasti potentiaalia. Uskon että olemme vielä kova tekijä tässä sarjassa, tuumi Lehtinen joukkueen kotisivuilla.

Atlantiksessa oli potentiaalia jo viime kaudella, jolloin se jäi ensimmäisenä ulos liiganousutaistelussa. Juuri nyt Atlantis on varsin kansainvälisellä joukkueellaan sarjan keskiryhmässä.

Joukkueen viime syksyn vierailua Rovaniemellä ei ole unohdettu, sillä jälkipeliä riitti moneksi viikoksi. Syynä oli joukkueen venäläisvahdin Aleksander Mitshukin päästämä ”lörömaali”, joka katsottiin tahalliseksi teoksi. Mitshuk sai potkut seurasta saman tien.

RoPS jahtaa viidettä voittoa

Rovaniemen Palloseura pääsee yrittämään viidettä perättäistä voittoa sarjassa parhaalla kokoonpanollaan, kun Chanda Mwabakin vapautuu pelikiellosta.

Joukkueeseen on odotettu uusia voimia, mutta kun asiat venyvät niin ne myös mutkistuvat. Sambialaisen maajoukkuehyökkääjän Rotson Kilamben siirto Etelä-Afrikasta RoPSiin piti olla selviö, mutta 100 000 dollarin siirtopykälä pisti asian jäihin.

Kilamben sopimus Kaizer Chiefs -seurassa katkaistiin ja hän sai vapaan siirron Sambiaan. Jos mies ottaa suunnaksi Euroopan, hintalappu onkin 100 000 dollaria. RoPS tutkii parhaillaan miten asiassa voidaan edetä.

RoPSin ja Atlantiksen ottelu alkaa keskuskentällä sunnuntaina klo 18.30. (KP)

 

RoPS: 1 Kalle Rönkkö (mv), 2 Stephen Kunda, 4 Chanda Mwaba, 6 George Chilufya, 7 Antti Uimaniemi, 8 Nchimunya Mweetwa, 9 Zeddy Saileti, 10 Dejan Godar, 11 Chileshe Chibwe, 12 Arto Vikman (mv), 15 Jonathan Burklo, 17 Jarno Koivisto, 18 Antti Peura, 19 Janne Turpeenniemi, 22 Juuso Majava. Valmentaja: Kari Virtanen.

Atlantis: 12 Unisa Bangura (mv), 2 Toni Nyman, 5 Teemu Kankkunen, 6 Pasi Karppinen, 9 Ville Lehtinen, 11 Jani Modig, 14 Fredrik Vikström, 15 Muwahid Sesay, 17 Niko Kukka, 21 Benjamin Westö, 22 Axel Orrström, 3 Adel Eid, 24 Petteri Paajanen, 25 Risto Salmi, 26 Daut Kuqi, 28 Zakaria Kibona, 31 Hassan Sesay, 32 Sampha Kamara, 33 Alimamy Jalloh, 34 Adam Highfield (mv). Valmentaja Ville Lyytikäinen.

Erotuomari: Mikko Lehtola, Jyväskylä. Avustavat erotuomarit: Ville Koskiniemi, Jyväskylä ja Matti Linna.

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 907 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309