ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 19 lokakuu 2006 14:02

Godar jatkaa RoPSissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapallon Ykkösessä pelaava Rovaniemen Palloseura on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen keskikenttäpelaajansa Dejan Godarin kanssa. Godar on tehnyt kuluvan kauden 21 ottelussaan viisi maalia.

3832238.jpg

- Hän on pelannut täysipainoisen kauden nyt kun loukkaantumiset eivät ole häirinneet. Ainoa miinusmerkkinen asia ovat varoitukset, joita on tullut liikaa, toimitusjohtaja Jouko Kiistala tiivistää.

- Godar on ollut varoitusten vuoksi hän on ollut neljä ottelua sivussa ja kyllä se on sanottava, että hänen poissaolonsa on kyllä näkynyt niissä peleissä, hän jatkaa.

Godar pelaa RoPSissa nyt neljättä kauttaan. Seuran puolelta odotukset 28-vuotiaan kroatialaisen suhteen ovat korkealla.

- Aiemmin loukkaantumiset ovat vaivanneet, mutta nyt mies on nyt hyvässä kunnossa. Kyllä häneltä jatkossa odotetaan enemmän, Kiistala kertoo.

RoPS teki hiljattain jatkosopimuksen myös 37-vuotiaan sambialaispelaajansa Zeddy Sailetin kanssa. Muista pelaajista Mika Gröhnin, Antti Peuran ja maalivahti Kalle Rönkön sopimus kattaa ensi kauden.

Vuonna 1988 syntyneistä Joonas Kiistalan sopimus päättyy 2008 ja Jukka Yrjänheikin ja Juha-Pekka Inkeröisen vuotta myöhemmin.

Vuotta nuorempien ikäluokkaan kuuluvien Juuso Majavan ja Janne Turpeenniemen kontrahdin päättymisvuosi on Yrjänheikin tavoin 2009.

RoPS päättää kautensa lauantaina kello 15 Saarenkylässä pelattavaan otteluun Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan. KPV:n kausi jatkuu vielä lauantain jälkeenkin joukkueen selvittyä Suomen cupin finaaliin.

RoPS on tällä hetkellä Ykkösessä seitsemäntenä ja sijoittuu sarjan keskikastiin päätöspelin tuloksesta riippumatta. (MK)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 742 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227