Uutiset

Miehet

tiistai, 16 touko 2006 15:34

Jeremy Jehan sivussa useita viikkoja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran ranskalaistoppari Jeremy Jehan joutuu loukkaantumisen vuoksi sivuun moneksi viikoksi. Jehanin jalkaterän luussa todettiin murtuma, ja jalka kipsattiin eilen Lapin keskussairaalassa.

- Vamma on hieman tavanomaisesta poikkeava. Toipuminen saattaa hyvinkin viedä 4-6 viikkoa, RoPSin lääkäri Markku Kerola kertoi.

Jehan loukkaantui sunnuntaina Saarenkylässä pelatussa jalkapallon Ykkösen ottelussa Mikkelin Palloilijoita vastaan. Vastapelurina kohtalokkaassa tapahtumassa oli myöhässä tilanteeseen liukunut MP:n Janne Reinikainen.

RoPSin valmentaja Jukka Ikäläinen oli harmissaan tapahtuneesta, mutta uskoi hyvän ratkaisun löytyvän. Loukkaantumiset ovat verottaneet rovaniemeläisjoukkuetta nimenomaan puolustuspään osalta.

- Toivotaan, että Mika Gröhn ja Ville Syväjärvi pääsisivät kuntoon jo seuraavaan otteluun. Tarvittaessa myös Juha-Pekka Inkeröinen pystyy tuuraamaan Jehania - pelasihan Jussi cupin ottelussa Oulussa pakkina.

- Onhan meillä myös yleismies Mika Nenonen, joka viihtyy monella paikalla, Ikäläinen luetteli vaihtoehtoja.

RoPSin seuraava ottelu on lauantaina Tampereella PP-70:ää vastaan. Kotona RoPS kohtaa seuraavaksi Klubi 04:n helatorstaina. (JP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 740 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi