ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 15 maaliskuu 2005 02:00

RoPS teki sopimuksen Raphael Ederehon kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapalloliigaan valmistautuva Rovaniemen Palloseura on palkannut sopimuspelaajien rinkiin kaksi uutta miestä. He ovat nigerialainen hyökkääjä Raphael Edereho ja rovaniemeläinen keskikenttäpelaaja Matti Kutila.

  Kosovon liigasta Rovaniemelle tullutta 21-vuotiasta Ederehoa testattiin pari viikkoa ja mies todettiin käyttökelpoiseksi voimaksi. Hän teki yhden maalin kahdessa pelaamassaan liigacupin ottelussa. Varsinkin nurmialustalla Ederehosta odotetaan saatavan irti selvästi lisää tehoja.

24-vuotias Kutila oli sopimuspelaaja myös viime kaudella. Hän teki yhden liigamaalin. RoPSin liigaringissä on nyt 19 sopimuspelaajaa. (KP)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 665 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309