ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 15 maaliskuu 2005 02:00

RoPS teki sopimuksen Raphael Ederehon kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapalloliigaan valmistautuva Rovaniemen Palloseura on palkannut sopimuspelaajien rinkiin kaksi uutta miestä. He ovat nigerialainen hyökkääjä Raphael Edereho ja rovaniemeläinen keskikenttäpelaaja Matti Kutila.

  Kosovon liigasta Rovaniemelle tullutta 21-vuotiasta Ederehoa testattiin pari viikkoa ja mies todettiin käyttökelpoiseksi voimaksi. Hän teki yhden maalin kahdessa pelaamassaan liigacupin ottelussa. Varsinkin nurmialustalla Ederehosta odotetaan saatavan irti selvästi lisää tehoja.

24-vuotias Kutila oli sopimuspelaaja myös viime kaudella. Hän teki yhden liigamaalin. RoPSin liigaringissä on nyt 19 sopimuspelaajaa. (KP)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 582 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227