ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 26 lokakuu 2003 03:00

"Luonnonvoimien mukaan tässä mennään"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

KooTeePee Kotkasta oli Rovaniemen Palloseuralle odotettu vastustaja kaksiosaiseen liigakarsintaan. RoPSin manageri Jouko Kiistala kävi katsomassa kotkalaisten esitystä viime maanantaina Jokereita vastaan.

 

- Siinä pelissä joukkue oli vahva, mutta ei ilmeisesti enää Hakaa vastaan. Liigakarsinta on kuitenkin oma sarjansa, Kiistala muistutti.

Näillä näkymin karsinta joudutaan pelaamaan poikkeuksellisissa olosuhteissa. Pohjoisessa peliareena näyttää hiekkakentältä ja hallilta.

- Luonnonvoimien mukaan tässä mennään. Vaikea sanoa onko siitä etua kenellekään, Kiistala pohti.

Kiistala on heittänyt Palloliitolle vaihtoehdoksi myös Rovaniemen Ounashallin vaikka Kemin Junkohallia onkin varapaikaksi tituleerattu.

- Ei sitä ainakaan suoraan tyrmätty. Minimikenttä on 100x60 kun se Ounashallissa on 95x53 metriä.

RoPS on harjoitellut Ounashallissa pari päivää ja jatkaa katon alla maanantaina. Junkohalliin ei taida olla asiaa, sillä se on messukäytössä keskiviikosta sunnuntaihin. Keväällä RoPS pelasi kolme ottelua Junkossa, joten ihan outo paikka halli ei ole.

Rovaniemen avausottelun pelipäiväkin on yhä auki. Jos ottelu pystytään pelaamaan keskuskentällä, päivä on 1. tai 2.11. Mikäli joudutaan Junkohalliin, pelipäivä on maanantai 3.11.

- Näistä neuvotellaan Kotkan kanssa maanantaina. Vierasottelu Kotkassa pelataan torstaina 6.11. mikäli kotipeli siirtyy maanantaille Kemin Junkohalliin.

Kotkan nurmikenttä on lämmitettävä, mutta lämmöt eivät ole olleet päällä. Tämän tiedon Kiistala sai KooTeePeen kesken kauden erotetulta valmentajalta Steve Polackilta. Myös Kotkassa on halli, mutta se kooltaan vielä pienempi kuin Ounashalli.

Kari Pyykkö
2003 Lapin Kansa

Luettu 742 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309