ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 13 lokakuu 2003 03:00

"TP-47 menee liigaan vaikka häviäisi"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran leirissä ei enää lasketa juurikaan sen varaan, että joukkue nousisi suoraan Jalkapalloliigaan.

 

Mahdollisessa tasapistetilanteessa ratkaisee maaliero ja se on RoPSilla turhan paljon huonompi kuin TP-47:llä. Viiden maalin voitto Naantalissa ja Tornion maalin tappio Mustasaaressa ei tunnu kovin todennäköiseltä.

- Todennäköisyys on kovasti Tornion liigapaikan puolella. Vaikka se häviäisi viimeisen ottelunsa, taitaa TP-47 olla suora nousija. Meiltä jäi valitettavasti lauantaina tekemättä Oulussa tarvittavat maalit, vaikka paikkoja oli, harmitteli Kiistala.

- Kaikki on silti yhä mahdollista. Meidän ei auta miettiä kuin omaa ottelua. Siinä on joka tapauksessa panosta liigakarsintapaikan muodossa ja sitä ajatellen Naantalista ei kelpaa kuin voitto.

RoPSilta saivat lauantaina tällejä mm. Zeddy Saileti, George Chilufya ja Tibor Markus.

- Zeddyn etureisi oli pahin, mutta hänkin saattaa olla vielä pelikunnossa. Muiden vammat olivat enemmän kolhuja, Kiistala kertoi.

Kari Pyykkö
2003 Lapin Kansa

Luettu 1340 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309