Uutiset

Miehet

torstai, 18 huhtikuu 2024 18:42

RoPS:n vieraaksi ensimmäiseen kotiotteluun JJK Jyväskylästä

Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)

Miesten Ykkösen kausi pyörähti käyntiin viime viikonloppuna, ensimmäinen kotiottelu pelataan raikkaassa kevätkelissä lauantaina 20. huhtikuuta.

RoPS:n miesten edustusjoukkueen kausi uudella sarjatasolla Miesten Ykkösessä lähti käyntiin hyvällä taistelulla, joka ei kuitenkaan kantanut pisteisiin asti. Päävalmentaja Jari Alamäen mukaan Kokkolan avauspelistä jäi tappiosta huolimatta käteen paljon myös positiivisia asioita.

- Ilme ja yleisesitys KPV-ottelussa oli hyvä ja rohkea. Puuttumaan jäi ainoastaan tulos. Avausottelu antoi kuitenkin paljon uskoa siihen, että pystymme kamppailemaan tässä sarjassa tasapäisesti muiden joukkueiden kanssa.  

Suomen Cupin kolmannen kierroksen pelien vuoksi RoPS:lla kuten monilla muillakin joukkueilla on heti aloitusviikolla otteluruuhkaa. Sarjapelien välissä RoPS ehti matkustaa tiistaina Pietarsaareen Cup-kohtaamiseen JBK:n vieraaksi.

Alamäki luonnehti Pietarsaaren ensimmäisen puoliajan suoritusta mukiinmeneväksi, toisella puoliajalla oma peli ei enää pysynyt uomissaan.

 - Toisella puolikkaalla oma pelaaminen JBK-ottelussa hajosi. Pallollinen pelaaminen heikkeni ja olimme enemmän vastaanottajan roolissa. Olimme Pietarsaaressa selvästi kehnompia kuin Kokkolassa. Kaksinkamppailutilanteissa tuli pari kolhuakin, mutta onneksi ei mitään sen vakavampaa.

Kokenut Olabisi palasi kokoonpanoon

Pietarsaaren Suomen Cupin ottelussa kentälle palasi loukkaantumistauon jälkeen myös Samuel Olabisi. Päävalmentaja on tyytyväinen, että kokeneelle puolustajalle saatiin tärkeitä minuutteja alle.

- Jahka Sam pääsee täyteen pelikuntoon, niin hän tuo ilman muuta joukkueeseen kokemusta ja tietynlaista äijämäisyyttä, jota nuoruuden innon kaveriksi kaivataan.

Kotikentän avausvastustajaksi saapuu ennakkoasetelmissa sarjan kärkikahinoihin povattu JJK.

JJK kuuluu Kokkolan KPV:n tapaan niihin joukkueisiin, jotka viime kaudella pelasivat vielä ”vanhaa” Miesten Ykköstä ennen tälle kaudelle tehtyä sarjauudistusta.  Sarjan avauskierroksella JJK kohtasi omassa avausottelussa PKKU:n ja vei ottelun selvin 3-0 lukemin. Tiistain Suomen Cupin ottelussa se puolestaan kärsi lisäajan takaiskulla 1-0 tappion Lahden Reippaalle.

Jyväskyläläisten kohtaamiseen Alamäellä on selvät tavoitteet.

- Pietarsaaren peli on käsitelty ja palaamme Kokkolan ottelun parhaisiin juttuihin ja laitetaan vähintään sama lataus päälle ensimmäiseen kotimatsiin. Tarkoitus on tosissaan kamppailla ensimmäisestä voitosta ja kolmesta sarjapisteestä.


LIPUT OTTELUUN:

Kausarit verkkokaupasta

Otteluliput Tiketistä tai suoraan portilta

Tutustu Pelipäivän Ottelutapahtuma-infoon

 

Luettu 571 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi