Uutisarkisto

Kaikki uutiset

keskiviikko, 05 kesäkuu 2024 10:36

RoPS Naiset kohtaa torstai-illan ottelussa tutun vastustajan Haukiputaalta

Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

RoPS:n kausi Naisten Kakkosessa jatkuu kotiottelulla HauPaa vastaan. Tähän mennessä RoPS on voittanut kaikki ottelunsa.

RoPS Naisten kausi on sujunut sekä tulosten valossa että joukkueen harjoittelun osalta tähän asti erinomaisesti. Joukkue on hyvässä kunnossa ja pelihaluja olisi enemmänkin.

- Valmistautuminen myös tähän otteluun on sujunut suunnitelman mukaisesti. Ainoa harmitus on meidän ottelurytmi, koska otteluiden välillä on taas vierähtänyt aikaa. Tästä syystä pelaajille on saatu myös pari vapaa päivää, joista on ollut toki hyötyäkin, kertoo joukkueen päävalmentaja Juho Pernu.

Haukiputaan Pallo on ehtinyt pelaamaan sarjassa neljä ottelua, yhden RoPS:a enemmän. Saldona on kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio.

- HauPa on omasta mielestäni aloittanut kauden hieman alakanttiin verrattuna siihen mitä odotin. Heillä on ollut loukkaantumisia, mikä on varmasti vaikuttanut. Kyseessä on kuitenkin hyvin valmennettu ja yhtenäinen joukkue, josta löytyy myös yksilötaitoa, Pernu arvioi jo viime kaudelta tuttua vastustajaa.

RoPS on ottanut kauden kolmessa aiemmassa ottelussaan selvänumeroiset voitot ja Pernu odottaakin torstai-illalta kauden tähän mennessä kovatasoisinta ottelua.

- HauPa on meille tähän mennessä selkeästi kovin vastus ja sitä kautta odotan hyvää ottelua ja voidaan puhua derbystä.

RoPS:n tilanne pelaajiston suhteen on edelleen hyvä ellei erinomainen.

- Tällä hetkellä on paras tilanne kokoonpanon suhteen tällä kaudella. Kaikki pelaajat ovat terveitä ja pelipaikkakohtainen kilpailu on kovaa. Mahtavan tilanteesta tekee se, että ottelun aikana voidaan tehdä muutoksia ilman, että meidän pelaamisen taso tippuu, päävalmentaja iloitsee.

Vaikka edelliset ottelut ovat menneet hyvin ja takana on vain voittoja, joukkue haluaa kehittää omaa peliään koko ajan. Päävalmentaja Pernu odottaa HauPan tarjoavan tervetulleen haasteen RoPS Naisille.

- Tiukkaa ja haastavinta ottelua odotan tähän mennessä. Uskon, että nähdään myös laadukasta jalkapalloa, koska HauPa haluaa myös pelata hallitusti ja pelata kontrolloitua peliä molempiin suuntiin. Paremmat vastustajat nostavat myös meidän tasoa ja toivon tämän näkyvän ottelussa.


Naisten Kakkonen

RoPS – ToU
to 6.6.2024 klo 18:00

Liput:

Kausikortti 79€
Kertalippu 10 € (eläkeläinen/opiskelija/varushenkilö 6 €), Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.

 

Luettu 383 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi