Uutisarkisto

Kaikki uutiset

torstai, 30 touko 2024 12:54

Tule mukaan Yöttömän Yön Tapahtumaan lauantaina 29. kesäkuuta!

Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

Päivän ohjelmassa on muun muassa RoPS Nappuloiden pelipäivä, iltatilaisuus juhlateltalla ja Miesten Ykkösen ottelu klo 22 alkaen.

Kesäkuun viimeisenä lauantaina on luvassa jalkapallon juhlaa koko päiväksi Rovaniemen Keskuskentällä.

Päivällä järjestetään RoPS Kesänappuloiden pelipäivä ja lisäksi tarjolla on muuta hauskaa ohjelmaa kaikille nappuloille, junioreille ja kaupunkilaisille. Päiväohjelmaan on kaikille vapaa pääsy.

Yöttömän Yön Tapahtuman iltajuhlaa vietetään Keskuskentän eteläpäätyyn pystytettävällä Juhlateltalla klo 19.00 alkaen. Iltajuhlaan ovat tervetulleita kaikki kannattajat, entiset ja nykyiset RoPS-toimijat tai kuka tahansa, joka haluaa viettää hauskan illan jalkapallon parissa.

Kunniavieraana tapahtumaan on kutsuttu entisiä RoPS-valmentajia. Myös entisiä pelaajia ja muutoin RoPS:ia pitkään seuranneita henkilöitä on ilmoittautunut innolla mukaan juhlaan.

Yksi heistä on niin Suomessa kuin kansainvälisellä tasolla valmentajana menestynyt rovaniemeläissyntyinen Martti Kuusela. Kuusela ehti pitkän uransa aikana toimia valmentajana kuudessa eri maassa ja lukuisissa suomalaisseuroissa. Seuramestaruuksia hänellä on Suomesta HJK:ssa sekä Unkarista Budapest Honvédin päävalmentajana. Hän toimi myös Suomen maajoukkueen päävalmentajana 1982–1987.

- Olen todella otettu ja kiitollinen kutsusta tulla mukaan tähän tapahtumaan. On hienoa, että tapahtumassa on päätetty erityisesti osoittaa arvostusta valmentajien työlle.

Helsingissä asuva Kuusela vierailee mielellään Rovaniemen kesässä.

- Lapin yötön yö tarjoaa upeat puitteet tällaiselle tapahtumalle. Kovin mielelläni tulen entiseen kotikaupunkiini vierailemaan jalkapallon merkeissä. Paljon on lämpimiä muistoja Nappulaliigasta alkaen.

Osta liput iltajuhlaan täältä: Yöttömän Yön Tapahtuma – Iltajuhla

Lipun hinta iltajuhlaan on 49,90 € ja se sisältää ohjelman, mestarikokki Tero Mäntykankaan herkullisen street food ruoka-annoksen sekä klo 22.00 alkavan RoPS – Atlantis FC ottelun. Pelin jälkilöylyt vielä juhlateltalla klo 01.30 saakka. Ohjelmassa on muun muassa legendaaristen valmentajien haastatteluja, huutokauppaa ja livemusiikkia.

 

Pelkkä ottelulippu Yöttömän Yön peliin RoPS – Atlantis FC on normaalihintainen (Aikuiset 15€ /opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt 10€ / Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi).

S-etukortilla Yöttömän Yön Ottelulippu Aikuiset 12€!

Myös kausikortilla normaalisti sisään ilman eri maksua.

Luettu 944 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi