Uutisarkisto

Kaikki uutiset

torstai, 30 touko 2024 09:41

RoPS-johtokunnan toukokuun kokousraportti

Arvostele tätä artikkelia
(8 ääntä)

RoPS:n johtokunta kirjoittaa raportin kokouksissaan käsittelemistä asioita. Tavoitteemme on lisätä ajankohtaisten ja myös valmistelussa olevien asioiden avoimuutta seurayhteisössä. Johtokunnan raportti toukokuun kokouksesta löytyy alta.

LAJI

Miesten edustusjoukkue on aloittanut kauden pelillisesti kehittyen. Joukkueen terveystilanne on ollut paranemaan päin. Tulokset ovat olleet neljä tappiota, kaksi tasapeliä ja kaksi voittoa. Naiset ovat jatkaneet kautta voitokkaasti. Sarjapeleissä on saavutettu kolme runsasmaalista voittoa ja Cup-taival jatkuu.

B-nuorten SM-karsintasarjaa on jäljellä kaksi ottelua. Suora pääsy SM-sarjaan on yhden pisteen päässä. Nappulaliiga on käynnistynyt ja noin 400 pelaajaa kirmaa tapahtumissa eri puolilla kaupunkia.

TALOUS

Käytiin läpi keskeiset taloudenpitoa koskevat asiat. Varainhankinnalla on edelleen kaudelle 2024 kasvutavoitetta, jotta tuleva kassavirta riittää kauden menokassavirtaan ja maksuohjelmiin. Kausarimyyntiä jatketaan tehostettuun hintaan. Yhteistyökumppanimyyntiä varten on rakennettu palvelupaketit, kuten otteluisännyys ja tapahtumapaketit Keskuskentän katsomoravintolaan, Bingotalolle ja saunalautta Erkin Arkille. Työhyvinvointipalveluksi on kehitetty kävelyjalkapallotapahtuma työyhteisöille. Seura-arpajaiset käynnistyvät kesäkuussa.

YÖTTÖMÄN YÖN TAPAHTUMA 29.6.2024

Kesän yhteisöllinen Yöttömän Yön tapahtuma toteutuu lauantaina 29.6. Iltapäivällä kaiken ikäiset kokoontuvat Keskuskentälle, jossa on mm. Kesänappuloiden pelipäivä ja mahdollisuus kokeilla taitojaan pallotutkassa ja tarkkuuspotkuissa.

Juhlateltassa klo 19 alkaen kunniavieraina ovat RoPS-edustusjoukkueiden päävalmentajat kautta aikojen. Maajoukkueen päävalmentaja, Rovaniemeltä maailmalle ponnistanut Martti Kuusela kunnioittaa tilaisuutta läsnäolollaan. Suomen Palloliitosta tilaisuuteen saapuu urheilutoimenjohtaja Aki Hyryläinen. Tilaisuuden lipunmyynti on käynnistynyt seuran verkkosivuilla ja yrityksille suunnatulla suoramarkkinoinnilla. Yöttömän Yön ottelu RoPS – FC Atlantis käynnistyy klo 22.

PALLOLIITON SEURATUKI

Palloliitto uudisti seuratukijärjestelmänsä. Nykyiset seuratuet (hybridiakatemia, talenttivalmennus ja valmennusosaamisen kehittäminen) yhdistyvät yhdeksi seuratukikokonaisuudeksi. RoPS päätti hakea Palloliiton seuratukea vuosille 2025-2026 tukitasolla kaksi, joka ohjautuu talenttivalmennukseen ja valmennusosaamisen kehittämiseen ja on arvoltaan 65.000 euroa vuodessa.

MUUT ASIAT

Johtokunta käsitteli vuoden 2024 strategisten tavoitteiden avainmittareiden tulokset. Kokouksen teemana oli johtokuntatyöskentelyn itsearviointi, jossa työkaluna käytettiin olympiakomitean seuratoimijoille valmistamaa itsearviointityökalua. Samalla vahvistettiin johtokunnan ja operatiivisen organisaation välinen täsmennetty työn- ja vastuunjakotaulukko.

 

RoPS Ry johtokunta

Luettu 247 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi