ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 03 lokakuu 2023 16:23

RoPS-filmi valmistuu pian – tule mukaan viimeisiin kuvauksiin!

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS pelaa sunnuntaina 8. lokakuuta Rovaniemen keskuskentällä runkosarjan päätösottelun. Pelin jälkeen järjestetään brändifilmin viimeiset kuvaukset, joihin ovat kaikki tervetulleita.

Rovaniemen Palloseuralle on kuluneen vuoden aikana laadittu uusi strategia, yhteisömme jäsenten ääntä kuunnellen. Strategian pohjalta rakennetaan seuran uutta alkua. Loppuvuodesta valmistuva brändivideo kertoo RoPS-yhteisöstämme ja tarinamme seuraavasta vaiheesta.

Olemme RoPS, jonka jokaisella jäsenellä on ääni ja merkitys. Me kuuntelemme, olemme läsnä ja teemme päätöksiä. Yhdessä. Meidän tarinamme on alkanut vuonna 1950 ja olemme yhdessä päättäneet, että tulevaisuutemme on täynnä uusia tähtihetkiä.

 

Porukalla peliin ja brändifilmin kuvauksiin

Kaikki katsomoon saapuvat ovat tervetulleita jäämään kuvauksiin – ota kaverikin mukaan!


Mitä:
Miesten Kakkosen ottelu RoPS - KuPS Akatemia ja brändifilimin kuvaukset

Milloin: Sunnuntaina 8.10. Peli alkaa klo 14:00 ja kuvaukset järjestetään heti pelin jälkeen. Varaa aikaa kuvauksille reilu tunti.

Missä: Rovaniemen keskuskentällä

Mitä mukaan: Innokasta mieltä! Mikäli sinulta löytyy RoPS:n fanituotteita (kaulahuivia, lippua yms.) nappaa ne mukaan. Säänmukainen varustus ja lämmintä vaatetta.

Brändifilmin tuotannosta vastaa rovaniemeläinen Flatlight Creative House.

Tervetuloa!

 

 

Luettu 1033 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309