ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 04 syyskuu 2023 13:59

Toivonkipinöitä -hyväntekeväisyysottelu Rovaniemi-viikolla 9. syyskuuta

Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on kehittänyt vastuullisuuskonseptin, Toivonkipinöitä-palvelun, sekä aloittanut yhteistyön eri hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, jotta kaikilla rovaniemeläisillä lapsilla, nuorilla ja heidän perheillään olisi mahdollisuus yhteisiin kokemuksiin ja harrastuksiin.

Hyväntekeväisyysotteluita järjestetään kuluvan kauden aikana kaikkiaan kolme.

- Liikunta kuuluu kaikille. Jalkapalloharrastus kasvattaa lisäksi hyviä joukkuepelaajia myös työtiimeihin. Haluamme edesauttaa nuorten liikunnallisten harrastusten lisäämistä. Seuramme Respect -rahasto on osa vastuullisuustyötämme. Samoin uusi Toivonkipinöitä-palvelu, johon kutsumme yrityksiä ja organisaatioita arvokumppaneiksemme, sanoo seuran puheenjohtaja Matti Poikajärvi.

Toivonkipinöitä -hyväntekeväisyysotteluissa RoPS tarjoaa yhteistyökumppaneiden kanssa sadalle (100) perheenjäsenelle per ottelu hyväntekeväisyyspaketin: vapaaliput otteluun, RoPS-lahjan ja seuraesittelyn tarjoiluineen.

RoPS mukana Rovaniemi-viikolla 9.9.2023

Seuraava Toivonkipinöitä -tapahtuma on lauantaina 9. syyskuuta. RoPS tarjoaa klo 16:00 Keskuskentällä alkavaan pelitapahtumaan maksuttoman sisäänpääsyn sotaa paenneille ukrainalaisperheille sekä pientä suolaista väliajalla ja fanituotteen 100 ensimmäiselle.

Hyväntekeväisyysottelussa on myös mahdollisuus tehdä lahjoituksia SPR:n ja Kotokunnan tarviketavarakeräykseen. Toimitamme tavarat puolestasi Vastaanottokeskuksiin.

Tämän Toivonkipinöitä -hyväntekeväisyysottelun mahdollistavat Rovaniemen Seurakunnan, SPR:n ja Kotokunnan lisäksi SantaPark Oy, Savaterra Oy, Rovaniemen Markkinakiinteistöt Oy, SOL Palvelut Oy, Sähköpalvelu Juhani Riski Oy.

- Jalkapallon kieli on yhteinen kielemme, se on sama niin Kiovassa kuin Rovaniemellä. Yhteistyökumppanien kanssa meillä on yhteinen tahtotila kutsua sotapakolaiset, evakot RoPSin kotiotteluun. On hyvä kokoontua yhteen ja vaalia yhteisöllisyyttä. Tällä pienellä eleellä haluamme ilmaista vieraillemme sen, kuinka evakot ovat tervetulleita yhteisöömme, toteaa aluekappalainen Topi Litendahl Rovaniemen seurakunnasta

KUTSU

SPR:n ja Kotokunnan tarviketavarakeräys Rovaniemen Keskuskentällä la 9.9. klo 15:00 - 17:30.

Suurin tarve on tällä hetkellä arjen kodintavaroille, niin helpottamaan uuden kodin toimivuutta kuin myös tuomaan tärkeää kodin tuntua asuntoon.

Esimerkkejä tavaroista, joita voi tuoda tavaralahjoituskeräykseen. Lahjoitathan vain ehjiä ja puhtaita tavaroita:

 • Ruoanvalmistusastiat
 • Ruokailuastiat
 • Matot
 • Pienet kodinkoneet
 • Valaisimet (pöytä- ja kattovalaisimet)
 • Lakanat
 • Lasten lelut ja -kirjat
 • Sisustustekstiilit
 • Lasten koulureput
 • Lasten koulutarvikkeet (penaalit, vihot, kynät, pyyhekumit, jne.)
 • Lämpimät ulkovaatteet (aikuiset + lapset) ja talvikengät
Luettu 1224 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309