Uutisarkisto

Kaikki uutiset

torstai, 27 huhtikuu 2023 17:51

RoPS mukana juhlavuotta viettävässä Simerockissa

Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)
Simerock juhlitaan jälleen Ounaspaviljongilla, myös RoPS on bileissä mukana. Kuva: Atte Mäläskä. Simerock juhlitaan jälleen Ounaspaviljongilla, myös RoPS on bileissä mukana. Kuva: Atte Mäläskä.

Tänä vuonna 20 vuotta täyttävä Simerock juhlitaan Rovaniemen Ounaspalvinjongilla 11.–12.8.2023. Myös Rovaniemen Palloseura on juhlissa mukana.

Rovaniemen Palloseura ja Simerock ovat sopineet yhteistyöstä elokuun toisena viikonloppuna järjestettävien festareiden osalta.

- Futis ja Rovaniemen Palloseura ovat minulle tärkeitä asioita ja on hienoa, että myös RoPS on tänä vuonna mukana bileissä, kertoo festivaalijärjestäjä ja entinen Veikkausliiga-tason jalkapalloilija Sime Yliaska.

Simerock tarjoaa Rovaniemen Palloseuralle myyntipaikan festivaalialueella ja tuotot ohjataan RoPS:n Respect-rahastoon. 

Molemmilla Rovaniemen Palloseuran edustusjoukkueilla on otteluohjelmassa kotipeli kyseisenä viikonloppuna. Mikäli aikatauluihin ei tule muutoksia naiset pelaavat Keskuskentällä lauantaina 12. elokuuta alkuiltapäivästä ja miehet festareita seuraavana sunnuntai-iltapäivänä 13. elokuuta. Simerockin festariranneke kannattaa pitää tallessa, sillä rannekkeella on vapaa pääsy myös molempiin edustusjoukkueiden peleihin juhlaviikonloppuna.

Ennen festareita RoPS:n peleihin saapuvien kannattaa olla aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Ottamalla kuvan RoPS:n ottelutapahtumasta ja tägäämällä Instagramissa @ropsrovaniemi ja @simerock osallistut arvontaan, jossa yksi kuvanottaja palkitaan Simerock festarirannekkeella!

OHJEET Instagram-arvontaan:

- Ota kuva RoPS:n kotipelissä (Miesten Kakkonen tai Naisten Kakkonen) kesän aikana, julkaise se Instagram feedissä tai storyssa ja tägää julkaisuun @ropsrovaniemi ja @simerock

- Viimeinen mahdollisuus osallistua on 8.7.2023

- Festariranneke arvotaan 9.7. ja voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä Instagramissa.

- Instagram ei ole mitenkään mukana arvonnassa.


Lisätietoa:

Sime Yliaska
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.simerock.com

Jari Näsman
Rovaniemen Palloseura, Toiminnanjohtaja
050 5990309
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 1264 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi