ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 17 maaliskuu 2023 10:56

Kausarihaaste maaliin – ohjeet kausarin lunastamisesta lähetetty sähköpostitse

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä fainkauppaan.

Rovaniemen Palloseuran kausikorttimyynnin haastekampanjan tavoite 1000 sitovaa kausikorttivarausta toteutui helmikuun loppuun mennessä. Kiitos kaikille yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka lähtivät mukaan haasteeseen!

Kausikortin kampanjahinta oli 59€ ja sillä pääsee kaikkiin miesten ja naisten edustusjoukkueiden kotiotteluihin kaudella 2023.

Kausarin lunastaneille on lähetetty ohjeviesti maksun suorittamisesta varauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli maksun suorittamisessa on ongelmia, olethan yhteydessä fanikauppaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Nähdään peleissä!

Luettu 411 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309