ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 21 helmikuu 2023 12:57

Kiitos sidosryhmäkyselyyn vastanneille!

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n uusi alku ja avoimuus saa kiitosta ja kannustusta sidosryhmiltään. Seuran toteuttamaan kyselyyn saatiin lähes 300 vastausta.

Rovaniemen Palloseuran johtokunta käynnisti vuoden vaihteessa seuran uudistamistyön. Seuran kehitystyö käynnistyi työryhmissä, jotka vastaavat seuran lyhyen ja pitkän aikavälin strategisista linjauksista sekä kehittämistoimenpiteistä.

Uutta alkua tukemaan ja toiminnan uudistamista vauhdittamaan haluttiin kuunnella laajaa joukkoa sidosryhmiä: junioreita, edustuksen pelaajia, vanhempia, toimihenkilöitä, valmentajia, alumneja sekä kannattajia ja yhteistyökumppaneita. Kokonaisuudessaan jäsenkyselyyn tuli lähes 300 vastausta.

Sidosryhmiltä kerättiin näkemyksiä muun muassa seuran arvoista, tärkeimmistä tehtävistä tulevaisuudessa, seuran yhteiskunnallisesta palvelutehtävästä sekä sen tärkeimmistä menestyksen mittareista.

- Halusimme saada laajasti näkemystä strategiatyötämme varten. Erityisesti kannattajilta saatu vastausten määrä ja avoimet palautteet yllättivät. Seuran uusi alku on otettu erittäin positiivisesti vastaan ja paljon kehuja sai seuran uusi avoimempi viestintä sekä positiivinen draivi. Sidosryhmät uskovat, että yhteisöllisyyden ja hyvän nuorisotyön kautta tulee myös kilpailullinen menestys. Rovaniemellä halutaan olla jatkossa entistä vahvemmin mukana Sinisen Sydämen -yhteisössä, toteaa puheenjohtaja Matti Poikajärvi.

Vastausten alustavan läpikäynnin jälkeen tärkeimpinä kehittämiskohteina pidettiin ymmärrettävästi taloustilanteen tasapainottamista ja junioritoimintaan panostamista.

RoPS kiittää lämpimästi kaikkia kyselyyn osallistuneita. Seuran strategiatyöryhmä analysoi tuloksia läpi muutaman viikon ajan ja laatii tärkeimmät kehitystoimenpiteet niin lyhyelle kuin pitkälle aikavälille.

Tuloksista kuullaan tarkemmin seuran vuosikokouksessa 27.3.2023 ja samalla suoritetaan kyselyn yhteydessä toteutettu arvonta. Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan myöhemmin henkilökohtaisesti.


Lisätietoja:

Matti Poikajärvi
Puheenjohtaja
040 538 8325
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jari Näsman
Toiminnanjohtaja
050 5990309
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 584 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309