ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 08 helmikuu 2023 16:40

RoPS järjestää kannattajatapaamisia Ystävänpäivän kunniaksi

Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)

Rovaniemellä fanitapaaminen järjestetään 14. helmikuuta ja RoPS Etelän kannattajia tavataan Helsingissä 17. helmikuuta.

Kannattajatapaamisten ajatuksena on seuran uusien toimijoiden esittäytyminen sekä kannattajien kiittäminen ja kuunteleminen. Tavattavissa ovat seuran puheenjohtaja Matti Poikajärvi ja toiminnanjohtaja Jari Näsman, Rovaniemen tapahtumassa myös muita seuratoimijoita, pelaajia ja valmentajia.

- Tapahtumilla haluamme kiittää kannattajiamme tuesta, jota olemme viime aikoina runsaasti saaneet. Toivomme myös saavamme palautetta ja uusia ideoita, joita voidaan hyödyntää toiminnan kehittämisessä ja käynnissä olevassa strategiatyössä, Matti Poikajärvi kertoo.

Kyseessä on hyvän mielen tapahtuma Ystävänpäivän hengessä, josta voisi parhaimmillaan muodostua pysyvä perinne.

- Helmikuussa on vielä matkaa kevääseen ja uuden kauden alkuun, jolloin taas kohdataan Keskuskentällä. Tässä vaiheessa vuotta on mukava järjestää tilaisuus, jossa voidaan yhdessä kokoontua jalkapallon äärelle, toiminnanjohtaja Jari Näsman jatkaa.

Rovaniemellä tiistaina 14. helmikuuta RoPSilaisia voi käydä jututtamassa jo iltapäivällä kauppakeskus Rinteenkulman alakerran käytävältä löytyvällä ständillä. Samalla on mahdollisuus hyödyntää Ystävänpäivän kausari- ja fanituote-etuja. Jatkot järjestetään ravintola Comicossa, jossa ohjelmassa on keskustelua ja rentoa yhdessäoloa. Iltatilaisuudessa mukana myös miesten ja naisten edustusjoukkueiden päävalmentajat Ville Ulanen ja Juho Pernu sekä pelaajia molemmista joukkueista.

Helsingissä perjantaina 17. helmikuuta seuran puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja tapaavat Etelä-Suomessa asuvia RoPS-kannattajia eli RoPS Etelän jäseniä. Facebook-ryhmän muodossa toimivaan RoPS-henkisten joukkoon kuuluu tällä hetkellä yli 350 jäsentä.

- On todella hienoa päästä tapaamaan kasvokkain myös tätä uskollista ja aktiivista kannattajien joukkoa. Heidän Sininen Sydän sykkii vahvana entisen kotikaupungin joukkueelle, vaikka aikaa Rovaniemellä vietetyistä vuosista olisi kulunut jo kauankin, Poikajärvi iloitsee.

 

Sinisellä Sydämellä tsemppitreffit 14.2.2023 Rovaniemellä

15:00-19:00 RoPS-ständi kauppakeskus Rinteenkulman alakäytävällä

- Tule tervehtimään seuraväkeä ja ideoimaan yhdessä RoPS:n Uutta Alkua
- Yllätä ystävä kausarilla ja Fazerin Sinisellä: Kausikortin varaajalle RoPS-suklaalevy kaupanpäälle – rajoitettu erä!
- Tilaa RoPS Uusi Alku t-paita – erikoiserä!

19:15 Kannattajatapaaminen Ravintola Comicossa


RoPS Etelä - Sinisellä Sydämellä tsemppitreffit 17.2.2023 Helsingissä

18:00 Sports Academy (Keskuskatu 6)


Tapahtumailme Mainostoimisto Seven-1

Luettu 1140 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309