ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 04 helmikuu 2023 10:38

Puheenjohtajan terveisiä

Arvostele tätä artikkelia
(8 ääntä)

Muista jakaa ajatuksesi RoPSin kehittämisestä sidosryhmäkyselyn kautta.

Minkälainen on sinun toiveidesi RoPS viiden vuoden kuluttua? Muun muassa tämän kysymyksen esitämme sidosryhmäkyselyssämme. Osallistu ja vaikuta seuran strategiaan, arvoihin ja toimintaan. Linkit eri ryhmille suunnattuihin kyselyihin löydät tästä linkistä:

Rovaniemen Palloseura - RoPS kerää eri sidosryhmiltä näkemyksiä seuran uutta strategiatyötä varten

Olemme käynnistäneet työryhmien tueksi yhteistyön Lapin ammattikorkeakoulun kanssa. Opiskelijat saavat kokemusta talouteen, hallintoon, myyntiin ja markkinointiin liittyvistä kehitystehtävistä.

Helmikuussa tulemme järjestämään Ystävänpäivän kannattajatapaamiset Rovaniemellä 14.2. ja Helsingissä 17.2. Ohjelmassa on tutustumista, tilannekatsausta, palautetta ja keskustelua evästykseksi strategiatyöhön. Tiedotamme tilaisuuksista tarkemmin somekanavillamme. Tervetuloa!

Seuran tulevaisuuden kannalta kriittisten viime kuukausien aikana moni henkilö itseni lisäksi on lähtenyt mukaan vapaaehtoistyöhön ja monet kannattajat ja yhteistyökumppanit ovat antaneet tukensa. Haluamme, että RoPSin tarina jatkuu ja saamme myös jatkossa kokea hienoja elämyksiä rakkaan lajin ja seuran parissa.

RoPS on iso osa Rovaniemen tunnettavuutta ja seuran historia kannattelee vaikeana ajanjaksona. Jokainen päivä ja viikko ovat nyt tärkeitä ja työn täyteisiä. Myynnin tavoite kausareista, pääsylipputuloista, yhteistyökumppanuuksista ja tuotemyynnistä on yhteensä 230.000 euroa tälle vuodelle. Tavoitteesta jääminen ei ole vaihtoehto, mutta sen ylittäminen on. Olemme siitä vastuussa monelle pitkämieliselle taholle.

Muutoksen ja Uuden Alun tekemisessä riittää paljon mielenkiintoista ja mukavaa tekemistä. Futiksen parissa, ottelutapahtumien kehittämisessä, taloudessa ja hallinnossa, myynnissä ja markkinoinnissa ja uusien toimintamallien kehittämisessä. Jatkossakin voit ottaa yhteyttä ja liittyä mukaan!

Naisten ja miesten edustusjoukkueiden treenit ovat lähteneet käyntiin täydellä teholla. B-juniorit aloittivat SM-karsinnat maukkaalla yliaikavoitolla Tampereen Ilveksestä ja pelit jatkuvat jo lauantaina 4.2. mielenkiintoisella kamppailulla AC Oulua vastaan Ounashallilla klo 14.

RoPS Ry:n kevään vuosikokous järjestetään maanantaina 27.3. klo 19. Laita aika jo tässä vaiheessa kalenteriin. Vuosikokouksen vakioasioiden lisäksi kerromme, miten syyskokouksen antamissa tehtävissä ja työryhmien työssä on edistytty.

Ollaan kuulolla,

Poikamatti

Luettu 1328 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309