ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 07 tammikuu 2023 16:36

Kausari tekee hyvää!

Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

Osallistu hyvän jakamiseen – kenelle tai mille taholle haluaisit osoittaa kausarihankintasi?

Rovaniemen Palloseuran Kausarihaasteen tavoitteena on kerätä 1000 kausikorttivarausta helmikuun loppuun mennessä. Kausikortti on voimassa RoPS:n miesten ja naisten edustusjoukkueiden kotiotteluissa kaudella 2023.

Kausikortti on erinomainen hankinta itselle, mutta lisäksi kausarilla voi tehdä myös hyvää, muistuttaa RoPSin toiminnanjohtaja Jari Näsman.

- Haastamme yritykset ja miksei yksityisetkin ihmiset pohtimaan kenelle he haluaisivat tarjota urheiluelämyksiä ensi kesänä Rovaniemen Keskuskentällä.

Kausarin lahjoittaminen hyvään tarkoitukseen tapahtuu käytännössä samalla tavalla RoPS-verkkokaupan kautta kuin sen ostaminen itsellekin.

Verkkokaupassa valitaan hankittavien kausareiden määrä ja täytetään asiakastiedot. Jos lahjoittaja toivoo RoPSin toimittavan kausikortit perille johonkin tiettyyn kohteeseen tai paikkaan on Lisätietoja-kohdassa hyvä antaa selkeät ohjeet hankittujen kausareiden toimittamisesta. Haastekampanjan aikana varatut kausarit, hintaan 59€ kpl, laskutetaan vasta kampanja-ajan päätyttyä 28.2.2023.  

Kausarihaasteen perimmäisenä tavoitteena on palauttaa iloinen katsomotunnelma RoPSin kotiotteluihin.

- Haastekampanja on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin. Tähän mennessä on varattu 400 kausaria, joten vielä on hieman matkaa tavoitteen toteutumiseen. Toivon, että voimme tehdä ensi kesän ottelutapahtumista jälleen RoPS-yhteisön hyvähenkisiä kokoontumisia kuningaslajin parissa, verkostoituen ja yhdessä aikaa viettäen, Näsman toteaa.

OSALLISTU HAASTEESEEN – VARAA KAUSARI 2023 ITSELLE, LAHJAKSI TAI HYVÄÄN TARKOITUKSEEN!

Luettu 975 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309