ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 07 joulukuu 2022 20:16

Perinteinen Tapsan turnaus palaa koronatauolta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

Rovaniemen futisväen pitkät perinteet omaava Tapaninpäivän turnaus pelataan jälleen 26. joulukuuta.

Tapaninpäivänä 26.12. sulatellaan jälleen joulukinkkuja jalkapallon merkeissä. Tämän vuoden turnaus on järjestyksessä jo 13:sta. Viime vuosina tapahtuma on ollut tauolla, sillä koronarajoitukset ovat estäneet sen järjestämisen.

Turnaukseen mahtuu pelaamaan 12 joukkuetta. Perinteisesti mukaan otetaan ensisijaisesti mukaan viime vuosina turnaukseen osallistuneita joukkueita, joilla on aikaa ilmoittautua 18.12. asti. Tuon päivämäärän jälkeen loput paikat täytetään muille joukkueille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Joukkueet jaetaan neljään lohkoon. Lohkojaossa pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan, että isoja tasoeroja ei olisi, vaan jokainen saisi pelata hyvässä hengessä oman tasoisia joukkueita vastaan. Pudotuspeleissä ja sijoitusotteluissa lohkot sekoittuvat.

Turnauksen osallistumismaksu on 200 euroa joukkuetta kohden.Tänä vuonna tapahtuma on osana Pelastetaan RoPS -kampanjaa. Tapahtumassa palvelee myös kanttiini, jossa on vapaaehtoinen maksu.

Turnauksessa ovat mukana myös Rovaniemen Erotuomarikerho, Rovaniemen Kaupunki ja Kespron noutotukku.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi joukkueen nimi ja yhteyshenkilön tiedot.

Luettu 1310 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309