ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 25 marraskuu 2022 16:09

Pelastetaan RoPS -kampanja lupaavasti käyntiin

Arvostele tätä artikkelia
(19 ääntä)
Toiminnanjohtaja iloitsee monien yritysten ja yksityishenkilöiden seuralle osoittamasta tuesta. Fanituotteiden kysyntään pyritään vastaamaan mahdollisimman pikaisesti, nopeimmin tuki tulee perille suorilla tukilahjoituksilla (Ropskauppa.fi -> Tukituotteet). Toiminnanjohtaja iloitsee monien yritysten ja yksityishenkilöiden seuralle osoittamasta tuesta. Fanituotteiden kysyntään pyritään vastaamaan mahdollisimman pikaisesti, nopeimmin tuki tulee perille suorilla tukilahjoituksilla (Ropskauppa.fi -> Tukituotteet).

Rovaniemen Palloseura vetosi avoimella kirjeellä koko seurayhteisöön, jotta seura pääsisi yli akuutista konkurssiuhasta. Tuki- ja fanituotteiden vilkkaasti käyntiin lähtenyt myynti pitää toiminnanjohtajan toiveikkaana.

Vajaat kaksi kuukautta Rovaniemen Palloseuran toiminnanjohtajana toiminut Jari Näsman ei ole luopunut toivosta vaikeassakaan tilanteessa.

- Vajaassa parissa vuorokaudessa hätähuutomme jälkeen olemme saaneet useita yrityksiä mukaan tukijoiksi ja tämä yhdistettynä fanituotemyyntiin kasassa on jo lähes 40 000 €, Näsman kertoo.

Toiminnanjohtaja korostaa, että pika-aikataululla suoritettavan varainkeruun tarkoituksena on välttää välitön konkurssi ja tämän jälkeen seura voi neuvotella maksusuunnitelmat jäljellä olevien velkojen osalta.

- Täsmentyneiden tietojen mukaan konkurssiprosessin käynnistyminen ensi viikon lopussa vältetään, kunhan saamme kasaan noin 50 000 €. Tällä voimme maksaa pois velkoja työeläkeyhtiölle ja verottajalle, jotka ovat kaikkein kiireellisimpiä. Aiemmin tällä viikolla mainittuun 100 000 € summaan sisältyy myös palkkoja sekä myöhemmin joulukuussa erääntyviä velkoja, joiden maksusuunnitelmista voimme kuitenkin vielä neuvotella, Näsman toteaa.

Monet seuran toiminnan jatkumista syvästi toivovat yritykset ja yksityiset henkilöt ovat pohtineet, uskaltaako seuralle tässä tilanteessa lahjoittaa rahaa, vai päätyvätkö lahjoitukset konkurssipesänhoitajalle, jos varainkeruu ei sittenkään tuota riittävästi tulosta.

- Konkurssiuhka ei realisoidu joulukuussa, jos mainitut kiireelliset velvoitteet saadaan hoidettua. Sen jälkeen meillä on lisäaikaa laittaa asioita kuntoon. Tarkoituksena on neuvotella minun ja vuosikokouksessa valittavan uuden puheenjohtajan johdolla velkojien kanssa realistiset maksusuunnitelmat, joista pidetään kiinni. Varainhankinta jatkuu muun muassa kausarikampanjan muodossa ja tukisopimuksista neuvotellaan parhaillaan useiden yritysten kanssa. Tiekartta tulevaisuuteen on olemassa, kunhan seuran pystyssä pysyminen ja toiminnan jatko saadaan varmistettua, Näsman avaa tämänhetkistä tilannetta.

Junioritoiminnan säilyttäminen on ykkösprioriteetti

Juniorijoukkueiden toimihenkilöitä ja pelaajien vanhempia on huolettanut joukkueiden olemassa olevien varojen menettäminen sekä sarjapaikkojen säilyminen – onko lapsilla ja nuorilla vielä joulun jälkeenkin joukkue, jossa harjoitella ja seura, jota edustaa?

Näsmanin mukaan joukkueita ja pelaajien vanhempia on ohjeistettu, että tällä hetkellä joukkueiden omille tileille ei varmuuden vuoksi kerätä rahaa. Kauden alussa monien joukkueiden tilit ovatkin onneksi melko tyhjillään.

- Joukkueiden normaalin toiminnan jatko ja sarjapaikkojen säilyminen turvataan sillä, että seuran konkurssi pystytään välttämään. Kunhan pääsemme akuutin konkurssivaaran ylitse, tulemme järjestämään joukkueille ja vanhemmille yhteisen tilaisuuden, jossa käydään tilannetta läpi ja annetaan tarvittaessa toimintaohjeita jatkoon. Tällä hetkellä joukkueet voivat jatkaa harjoittelua ja toimintaansa aivan normaalisti, Näsman kertoo.


Pelastetaan RoPS yhdessä: Tukituotteet ropskauppa.fi


Lisätietoja:

Jari Näsman
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
050 5990309

Luettu 4413 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309