ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 20 marraskuu 2022 15:29

Sinivalkoisella Sinnikkyydellä -minidokumenttisarjan kansainvälinen versio julki

Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Joulupukki TV:n RoPSista ja seuran kannattajista kertovan suositun "Sinivalkoisella Sinnikkyydellä" Ruutu-sarjan kansainvälinen versio "Arctic Football Heart" on nyt julkaistu YouTubessa.

Dokumentin kansainvälisen version kertojana toimii ansioituneesti Zurab Tsiskaridze, joka oli yksi RoPSin kauden 2020 kapteeneja.

- Vuosia Yhdysvalloissa asunut Zurab onnistui tehtävässä kapteenin elkein sangen mallikkaasti, kertoo sarjan ohjannut ja tuottanut Joulupukki TV:n toimitusjohtaja Tommi Lappalainen.

Lappalaisen mukaan suomalaisten katsojien myönteinen palaute sarjasta rohkaisi tuotantoyhtiötä tekemään sarjasta myös kansainvälisen version, jota Youtuben avulla voidaan katsoa lähes kaikissa maailman kolkissa.

Sarjaa kuvattiin 2020–2021, ja se painottuu RoPSin 70-vuotissjuhlavuoteen 2020. Lappilaisvoimin tehdyn sarjan viimeiset kuvaukset tehtiin vuoden 2021 marraskuussa.

Arctic Football Heart / Sinivalkoisella sinnikkyydellä on ennen kaikkea ajaton tarina ihmisistä ja yhteisöstä poikkeuksellisina aikoina. Se on myös sarja jalkapallon ja urheilun todellisista arvoista sekä merkityksestä yhteisöille.


Arctic Football Heart YouTubessa

Videoon saa vaihdettua YouTuben asetuksista haluamansa kielisen tekstityksen (Youtuben automaattinen käännös englannista)


Alkuperäinen versio on julkaistu Ruutu-suoratoistopalvelussa.

Luettu 607 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309