ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 31 lokakuu 2022 13:22

Jeremias Fisk RoPSin talenttivalmentajaksi

Arvostele tätä artikkelia
(10 ääntä)

Rovaniemen Palloseurassa pitkään eri valmennustehtävissä toiminut Jeremias Fisk aloittaa talenttivalmentajana ja miesten edustusjoukkueen kakkosvalmentajana 1. marraskuuta 2022 alkaen.

Talenttivalmentaja keskittyy nimensä mukaisesti seuran lahjakkaimpiin nuoriin pelaajiin. Talenttivalmentaja suunnittelee ja toteuttaa konkreettisia tukitoimia pelaajien eri ominaisuuksien kehittämiseksi ja koordinoi myös seuran pelaajakehitykseen liittyvää alueellista yhteistyötä.

Viime kaudella Fisk toimi RoPSissa Kai Pahlman -turnaukseen tiensä selvittäneen 07-poikien vastuuvalmentajana, hanketyöntekijänä ja osana RoPSin edustusjoukkueen valmennustiimiä, jossa vastuu tulee jatkossa kasvamaan kakkosvalmentajan roolissa.

27-vuotias Fisk on valmentajaksi vielä nuori, mutta hän toimii valmentajana jo yli kymmenen vuoden kokemuksella. RoPSin lisäksi hän on valmentanut helsinkiläisen Käpylän Pallon junioreissa ja toiminut valmentajana useissa Suomen Palloliiton tapahtumissa.

Fisk tarttuu uusiin tehtäviin hyvillä mielin.

- On hienoa päästä ottamaan seuraavat askeleet valmennusurallani. Entistä hienompaa asiasta tekee se, että pääsen ottamaan nämä askeleet juuri RoPSissa. Olen ollut seurassa mukana tavalla tai toisella muutamien vuosien taukoja lukuun ottamatta omista nappulaliigapeleistä alkaen.

Miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä Fisk oli mukana jo viime kaudella ja suurin osa pelaajista on tuttuja jo monien vuosien ajalta.

- Tästä on isosti hyötyä varsinkin nyt, kun uusi päävalmentaja Ville Ulanen tulee seuraan eri puolelta Suomea, Fisk toteaa.

 

Lisätietoja:

Jeremias Fisk
044 945 5263
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 1281 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309