ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 11 syyskuu 2022 18:04

Rovaniemen Palloseuran toiminnanjohtajaksi lähes 20 hakemusta

Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Uuden toiminnanjohtajan valitsee seuran johtokunta, työt alkavat mahdollisimman pian.

Rovaniemen Palloseura ry on hakenut alkusyksyn ajan avoimella haulla uutta toiminnanjohtajaa, määräaikaan mennessä saapui vajaat 20 hakemusta. Seuran puheenjohtaja Risto Niva on tyytyväinen hakemusten määrään ja laatuun.

- Joukossa on useita hyviä hakemuksia eri puolelta Suomea. Uskon, että tästä hakijajoukosta löytyy seuralle osaava ja innokas vetäjä.

Uusi toiminnanjohtaja vastaa kokonaisvaltaisesti seuran päivittäisestä toiminnasta, kehittämisestä ja hallinnosta. Hänen tukenaan tehtävässä ovat seuran johtokunta, jolle toiminnanjohtaja myös raportoi toiminnastaan, sekä seuran muut työntekijät. Seuran palkkalistoilla työskentelee tällä hetkellä viisi vakituista työntekijää, joiden esimiehenä valittu henkilö myös toimii.

Niva kertoo toiminnanjohtajan valintaprosessin etenevän nopealla aikataululla.

- Johtokunta valitsee haastateltavat alkavan viikon aikana ja haastattelut pyritään aloittamaan välittömästi. Valittavan toiminnanjohtajan työt alkavat heti kun hänelle sopii, toivottavasti jo lokakuun aikana.

Seuran johtokunnan kokoonpanoon on myös tulossa muutoksia syksyn aikana, kun erovuorossa olevien jäsenten tilalle valitaan uudet henkilöt marraskuun lopulla pidettävässä syyskokouksessa.

Seuran puheenjohtaja Risto Niva aikoo jättää tehtävänsä.

- Seuralle valitaan syksyn aikana ensin uusi toiminnanjohtaja ja sitten puheenjohtaja. On hienoa, että saamme uusia henkilöitä johtopaikoille. Se varmasti tulee näkymään monella tavalla positiivisina asioina lähitulevaisuudessa.

Johtokunnan erovuoroiset jäsenet valitaan niin ikään sääntömääräisessä syyskokouksessa marraskuun lopulla. Johtokuntaan on tarkoitus valita kyseisessä kokouksessa kaksi uutta jäsentä.

 

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Risto Niva
0400 694774
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 1961 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309