Uutisarkisto

Kaikki uutiset

lauantai, 30 huhtikuu 2022 16:34

RoPS, AC Oulu ja IF Gnistan pelaajakehitysyhteistyöhön

Arvostele tätä artikkelia
(8 ääntä)

Rovaniemen Palloseura tekee jatkossa tiiviimpää yhteistyötä AC Oulun ja IF Gnistanin kanssa nuorten pelaajien kehittämisessä. Tarkoituksena on kehittää pelaajia optimaalisessa toimintaympäristössä ja mahdollistaa pelaajapolku junioripelaajasta aikuispelaajaksi.

Tarjoamalla jokaisessa kolmessa seurassa paras mahdollinen ammattipelaajan arki, seurat mahdollistavat nuorten pelaajien kokonaisvaltaisen kehittymisen. Lisäksi yhteistyöllä lisätään kaikkien seurojen kiinnostavuutta ja mahdollistetaan laajemman pelaajajoukon saatavuus.

- Kyse ei ole farmisopimuksesta. RoPS:n kannalta olennaista on, että kaikilla kolmella ylimmällä sarjatasolla toimivat seurat voivat yhteistyössä tarjota pelaajille oikean paikan kehittyä pelaajana, toteaa Rovaniemen palloseuran puheenjohtaja Risto Niva. Kaikissa kolmessa seurassa ajatellaan asioista samalla tavalla ja kumppanuudella halutaan panostaa nuorten pelaajien kehittämiseen, Niva jatkaa.

Yhteistyön osapuolet ovat RoPSille tuttuja seuroja, AC Oulu kohdattiin viime kaudella liigakarsinnoissa ja Gnistan tuli tutuksi Ykkösessä.


Lisätietoja:

Risto Niva
Puheenjohtaja
0400 694 774, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 753 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi