Uutisarkisto

Kaikki uutiset

torstai, 20 tammikuu 2022 15:19

Päivityksiä RoPS-junioreiden COVID-19-ohjeistuksiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)
Rovaniemen kaupungin tuoreiden COVID-19-ohjeistusten myötä päivitämme hieman omaa ohjeistustamme Rovaniemen Palloseuran alla oleville juniorijoukkueille. Ohjeistukset koskevat sekä pelaajia että muita toimihenkilöitä.

Kaikki yleiset rutiinit kuten tapahtumiin osallistuminen ainoastaan täysin oireettomana, tarpeettomien lähikontaktien välttäminen ja hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen säilyvät edelleen samoina kuin aikaisemmin. Uudet tarkennukset koskevat joukkoaltistumisia ja karanteenisuosituksia.

Lasten joukkoaltistumisten määrät ovat tällä hetkellä niin korkeita, että altistuneita ei pystytä enää jäljittämään. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen henkilön oman vastuun merkitys korostuu.

Joukkueen toimintaan osallistuvien tulee ilmoittaa muille joukkueen jäsenille mahdollisista tartunnoista valmentajien tai joukkueenjohtajien kautta. Tartunnan saaneiden on jäätävä välittömästi pois kaikesta joukkueen toiminnasta. Altistuneiden kohdalla tulee omaehtoisesti jäädä pois viideksi vuorokaudeksi altistumishetkestä alkaen. Toiminnassa voi kuitenkin jatkaa, jos tekee negatiivisen kotitestin ennen jokaista yhteistä tapahtumaa.

Näillä ohjeistuksilla pyrimme vaikuttamaan siihen, että harrastustoiminta ei menisi tauolle, vaan pystyisimme jatkamaan toimintaa olosuhteiden puitteissa mahdollisimman turvallisesti.

Luettu 1185 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi