ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
perjantai, 10 syyskuu 2021 13:41

RoPS:n Nappuloilla takanaan jälleen loistava kesä. Talvinappulat alkavat marraskuussa.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Susivoudin kentälle kokoontui satapäin nuoria innokkaita jalkapalloilijoita Nappuloiden päätöstapahtumaan. RoPS:n Nappuloissa oli tänäkin kesänä lähemmäs 800 pelaajaa.

Jalkapallo on rovaniemeläisten ykköslaji, ja se todistettiin tänäkin kesänä.

Vaikka koronan pelättiin vaikuttavan pahastikin harrastajamääriin, olivat RoPS:n Nappuloissa osallistujamäärät vuoden takaisen notkahduksen jälkeen taas lähes ennätystasolla. Parhaasta vuodesta jäätiin vain muutamalla kymmenellä pelaajalla.

Siitä iso kiitos kuuluu tietenkin vanhemmille, jotka halusivat tuoda lapsensa hyvän harrastuksen pariin. Vanhempien merkitystä lasten kannustajina ja kuskaajina ei voida liiaksi korostaa.

Parhaimmillaan jalkapallo on koko perheen yhteinen harrastus, ja se nähtiin viikonloppuna Susivoudin kentällä Nappuloiden päätöstapahtumassa. Kentän laidalta ja katsomoista kuului pelkästään iloista kannustusta.

Sitähän urheilun pitää ollakin – iloista, hauskaa ja innostavaa. RoPS:n Nappuloissakaan lähtöajatus ei ole kasvattaa jalkapalloilijoita vaan saada lapset rakastumaan liikkumiseen ja yhdessä toimimiseen.

Vielä tänä kesänä RoPS:n nappulatoiminnasta vastasi Mirva Harjunen, joka syksyllä siirtyi opiskelemaan Jyväskylään. Harjunenkin kertoo, kuinka kesän parasta antia oli juuri lasten riemu.

- Itselläni työ oli hyvin toimistopainotteista, koneella istumista ja organisoimista, Harjunen kertoo.

- Mutta joka kerta, kun pääsin itsekin kentän äärelle seuraamaan, kuinka kivaa lapsilla treeneissä oli, niin havahtui, kuinka tärkeää työtä RoPS:ssakin tehdään.

Pelaajamäärillään RoPS on Lapin suurin urheiluseura ja suurin jalkapalloseura Kuopion yläpuolelta. Maantieteellisestikin voidaan puhua lähes puolen Suomen seurasta.

Kun Nappuloiden lisäksi mukaan lasketaan myös eri ikäkausijoukkueet, on RoPS:ssa tällä hetkellä 1200 pelaajaa. Isät, äidit, siskokset ja isovanhemmat huomioiden RoPS koskettaa suoraan tuhansia rovaniemeläisiä.

Voidaan rehellisesti sanoa, että jalkapallo on paljon enemmän kuin pelkkä peli. Jalkapallo yhdistää.

- Tietenkin Nappuloissa parasta on, että pystymme tarjoamaan mahdollisimman monelle lapselle hyvän harrastuksen, Harjunen sanoo.

- Mutta samalla saamme todella paljon ihmisiä muutenkin toimimaan liikunnan parissa. Siitä on tullut vanhemmilta kiitosta, kuinka tällaista toimintaa järjestetään.

RoPS:n Nappuloiden kesäkausi on tältä erää päättynyt, mutta ilmoittautuminen Talvinappuloihin on jo käynnissä osoitteessa www.ropskauppa.fi. Talvinappuloiden kausi alkaa 6.11.2021.

Niille, joita jalkapalloharrastus puraisi kovemmin, on RoPS:n ikäkausijoukkueet. Nuoremmissa ikäkausijoukkueissa harjoitellaan jo kaksi kertaa viikossa. Ikäkausijoukkueista lisätietoa antaa Antti Okkonen: 040 775 6306 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 1041 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309