ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 11 elokuu 2021 11:44

Rovaniemen Palloseura etsii Nappulavastaavaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

Rovaniemen Palloseura on Rovaniemen suurin lasten ja nuorten liikuttaja. RoPS:n Kesänappuloissa on vuosittain lähemmäs 800 ja Talvinappuloissa lähes 200 tyttöä ja poikaa.

RoPS:n nykyisen Nappulavastaavan Mirva Harjusen muuttaessa paikkakunnalta, etsimme hänen tilalleen uutta innokasta henkilöä.

Nappulavastaavana tehtäviisi kuuluu nappulatoiminnan organisoiminen sekä ohjaajien rekrytointi. RoPS tarjoaa opastuksen sekä koulutuksen tehtävään.

Liikunta-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta sinulla on jo kokemusta jalkapallo- tai ylipäätään urheiluseurassa toimimisesta.

Olet oma-aloitteinen ja luotettava sekä haluat toimia lasten kanssa. Osaat hakea neuvoa sekä uskallat pyytää apua.

Työsi on käytännössä kausiluonteista, jossa pääpaino ajoittuu kesälle. Talvinappuloissa toimintaa on viikonloppuisin ja kesänappuloissa arkipäivisin.

Nappulavastaavan toimi sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Palkkauksesta sovitaan erikseen. Työ on aloitettavissa jo syyskuun aikana.

Lisätietoja ja avoimet hakemukset voit lähettää 29.8.2021 mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 990 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309