ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 07 kesäkuu 2021 16:54

Revanssi viimekautisesta! RFA kohtaa tiistaina Kokkolan GBK:n.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
Revanssi viimekautisesta! RFA kohtaa tiistaina Kokkolan GBK:n. Kuva: Julius Pitkäaho

Rovaniemen Palloseuran akatemiajoukkue RFA:n kausi jatkuu huomenna tiistaina. Napapiirille saapuu kokkolalainen GBK. Ottelu Keskuskentällä alkaa kello 18.30.

RFA:n huominen vastustaja Gamlakarleby Bollklubb on tällä hetkellä Kakkosen C-lohkon hännillä, mutta RFA:n päävalmentaja Aleksi Tannor varoo aliarvioimasta vastustajaansa.

Vain pari kautta sitten GBK taisteli sitkeästi noususta Ykköseen. Tälle kaudelle GBK tosin astelee vahvasti muuttuneella joukkueella. Mukana on vain muutama entuudestaan tuttu pelaaja.

Ja toki ne tutut ovat sitäkin meritoituneimpia kuten Petteri Jokihaara, Aaro Hedman ja Teemu Mäki. Iso rooli on myös pitkän uran Ykkösessä tehneellä keskikentän Joni Lämsällä.

- Tälle kaudelle GBK on selvästi nuorentanut joukkuettaan ja nostanut mukaan omia kokkolalaisia pelaajia, RFA:n päävalmentaja Aleksi Tanner kertoo.

- Mutta he kuitenkin jatkavat samassa valmennuksessa, eikä pelaamisessa ole isoa eroa. He puolustavat tiiviisti neljän linjalla ja ovat inhottava vastustaja, kuten mekin viime kaudesta muistetaan.

Viime kaudella RFA hävisi kotikentällään GBK:lle 0 – 1.

Tällä hetkellä Kakkosen C-lohkossa RFA on neljän pelatun kierroksen jälkeen sarjassa seitsemäntenä, mutta piste-erot ovat minimaalisen pienet. Yksi voitto nostaisi RFA:n kerrasta lähelle kärkisijoja.

Aleksi Tannerin miehistön pääajatus on parantaa edellisestä tehottomaksi jääneestä Hercules-pelistä.

- Videoanalysointien jälkeen se edellinen Hercules-peli ei ollut meiltä niin hyvä kuin olisi ensituntumalta ajatellut, Aleksi Tanner myöntää.

- Tiivistettynä meidän täytyy olla nopeampia ja vaarallisempia ylöspäin. Ja GBK:ta ajatellen meidän täytyy olla tarkkoja tilanteenvaihdoissa sekä erikoistilanteissa.

RFA ja GBK kohtaavat huomenna keskuskentällä kello 18.30. Lapin sairaanhoitopiirissä yleisörajoitukset eivät ole enää voimassa ulkotapahtumissa, joten seura- ja kausikorteilla pääsee otteluun normaalisti. Irtoliput ovat myynnissä portilla tunti ennen ottelun alkua.

Luettu 1298 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309