ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 04 kesäkuu 2021 14:38

Sunnuntaina Rovaniemellä futaa yli 1000 jalkapallojunioria

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Tuleva sunnuntai on vilkas jalkapallopäivä. Rovaniemelle kerääntyy yli 1000 jalkapallojunioria kahteen eri tapahtumaan. Iltapäivällä RoPS:n miehet pelaavat Tammisaaren EIF:ä vastaan.

Kesäkuun ensimmäinen viikonloppu on Rovaniemellä jalkapallon juhlapäivä. Napapiirille kokoontuu satapäin jalkapallojunioreita kahteen RoPS:n järjestämään tapahtumaan.

Santasportin kentällä Ounasvaaralla pelataan Revontuli Cupia.

Revontuli Cup on RoPS:n ja RoPS:n yhteistyöseurojen yhteisesti järjestämä turnausmuotoinen sarja, jota pelataan kesän aikana ympäri Lappia.

RoPS:n yhteistyöverkostoon kuuluu kymmenen seuraa Meri-Lapista Ivaloon. Verkoston tarkoitus on auttaa pienempiä seuroja kehittämään toimintaansa ja samalla kasvattaa jalkapallon harrastajamääriä.

Sunnuntaina Napapiirille saapuu 35 joukkuetta ja yli 350 pelaajaa Rovaniemen lisäksi Torniosta, Kolarista, Pellosta, Ranualta, Kemijärveltä sekä Sodankylästä.

Revontuli Cup Santasportin kentällä käynnistyy kello 9.30 ja jatkuu ilta kuuteen saakka.

Samaan aikaan Revontuli Cupin kanssa RoPS:n omat aloittelevat jalkapalloilijat eli Nappulat kokoontuvat Susivoudin kentälle kesän ensimmäiseen Nappulatapahtumaan.

Nappulat ovat leikinomaista jalkapallon harrastamista, jossa tärkeintä on löytää ilo liikkumiseen.

Nappuloissa harjoitellaan arkisin omilla lähikentillä, mutta kerran kuukaudessa järjestetään yhteinen isompi Nappulatapahtuma, jossa kaikkien alueiden perheet ja pikkujalkapalloilijat pääsevät tapaamaan toisiaan.

Tänä kesänä RoPS:n Nappuloihin on ilmoittautunut jo yli 700 tyttöä ja poikaa. Kun mukaan lasketaan eri ikäkausijoukkueet, RoPS:n pelaajamäärä on reilut 1100.

Susivoudin Nappulatapahtuma alkaa kello 10.00 ja päättyy kello 16.30. Sekä Revontuli Cupiin että Nappulatapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Iltapäivällä Keskuskentällä jatkuvat isojen jalkapalloilijoiden pelit. RoPS:n miehet kohtaavat Ykkösen kuudennen kierroksen ottelussa tammisaarelaisen Ekenäs IF:n. Ottelu alkaa kello 17.00.

Luettu 1183 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309