keskiviikko, 13 tammikuu 2021 12:05

PUMA ja Intersport jatkavat RoPS:n kumppaneina monivuotisella sopimuksella

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(7 ääntä)
Risto Niva (RoPS), Sanna Jakonen (PUMA Finland), Vesa Ylilehto (Intersport Rovaniemi), Juha Maner (PUMA Finland) Risto Niva (RoPS), Sanna Jakonen (PUMA Finland), Vesa Ylilehto (Intersport Rovaniemi), Juha Maner (PUMA Finland)

Urheiluvälinevalmistaja PUMA ja Intersport Rovaniemi jatkavat Rovaniemen Palloseuran kumppaneina. Monivuotisen sopimuksen myötä PUMA ja Intersport näkyvät laajalti RoPS:n toiminnassa.

Uusi sopimus jatkaa jo kaudesta 2014 käynnistynyttä tiivistä yhteistyötä. PUMA ja Intersport tulevat näkymään kaikissa RoPS:n peliasuissa edustusjoukkueista nappuloihin.

Yhteensä RoPS:lla on noin 1000 junioripelaajaa ja reilusti yli sata taustahenkilöä. Varusteiden laadun lisäksi RoPS:lle on tärkeää myös toimitusvarmuus.

- Olemme olleet alusta saakka erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Intersportin ja PUMAn kanssa, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva kertoo.

- Meillä on varustettavana yli tuhat toimijaa pelaajista valmentajiin. Meidän toimintamme kannalta on välttämätöntä, että kumppanit tuntevat tarpeemme.

RoPS on Lapin suurin urheiluseura ja Pohjois-Suomen suurin jalkapalloseura.

RoPS:n toiminnan kärki on miesten ja naisten edustusjoukkueissa, mutta seuran pohja on laajassa junioritoiminnassa, joka käsittää myös nappulat sekä soveltavan jalkapallon joukkueet.

- Olemme erittäin ylpeitä, että saamme jatkaa erinomaisesti sujunutta yhteistyötä RoPS:n kanssa, sanoo PUMA Finlandin Country Sales Manager Sanna Jakonen.

- Pohjois-Suomen suurimman jalkapalloseuran arvot, ahkera työ jalkapallokulttuurissa sekä yhteiskuntavastuulliset teot ovat myös PUMAlle tärkeitä.

Kun mukaan lasketaan pelaajien vanhemmat ja sisarukset, RoPS-perheeseen kuuluu kaikkiaan noin viisi tuhatta rovaniemeläistä.

Kymmenen seuran yhteistyöverkoston kautta RoPS toiminta ulottuu Meri-Lapista Ivaloon.

- Tällaisella kumppanuudella on iso merkitys myös kaupalle, kertoo keväällä 2021 Intersport Rovaniemen kauppiaana aloittava Vesa Ylilehto.

- RoPS:lla ja Intersportilla on pitkä historia, ja haluamme kehittää tätä kumppanuutta edelleen uudelle tasolle. Esimerkiksi verkkokauppa-alustamme mahdollistaa koko Lapin haltuunoton.

Luettu 3708 kertaa