ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 18 syyskuu 2020 14:27

RoPS:n naisten edustusjoukkueessa on todettu koronatapaus.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

Rovaniemen Palloseuran naisten edustusjoukkueessa on todettu koronatartunta. Joukkue taustoineen on asetettu tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin 29.9.2020 saakka.

Naisten edustusjoukkueessa todettu tartunta varmistui torstai-iltana. Kyseessä on yksi tapaus, joka on osa Keski-Suomessa ilmennyttä tartuntaketjua.

Rovaniemen Palloseura aloitti välittömästi tiedon saatuaan sisäisesti altistuneiden kontaktoinnin ja karanteeniin ohjaamisen. Joukkueen käyttämät pukukoppi- ja sosiaalitilat on desinfioitu.

Altistuneiden joukossa on myös yksi RoPS:n naisten kakkosjoukkueen sekä yksi RoPS:n B-tyttöjen taustahenkilö. Tämän vuoksi naisten kakkosjoukkue sekä B-tytöt taustoineen ovat omaehtoisessa karanteenissa viikonlopun yli.

Rovaniemen Palloseura on koko pandemian ajan noudattanut THL:n sekä Palloliiton koronaohjeistuksia. Seura jatkaa samaa huolellista linjaa myös jatkossa.

Karanteenit tulevat vaikuttamaan RoPS:n naisten edustusjoukkueen, naisten kakkosjoukkueen sekä B-tyttöjen otteluihin. Seura tiedottaa mahdollisista ottelusiirroista myöhemmin.

Lisätietoja:

Risto Niva
Puheenjohtaja
0400 694 774, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 2350 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309