ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 14 kesäkuu 2020 22:46

RFA aloitti kautensa voitolla – Jarkko Luiro maalasi jälleen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran akatemiajoukkue RFA aloitti lauantaina toisen kautensa Kakkosessa 0-2 (0-2) voitolla FC Vaajakoskesta. RoPS:n maaleista vastasivat Jarkko Luiro sekä Rasmus Degerman.

Ottelun jälkeen RFA:n valmentaja Aleksi Tanner oli tyytyväinen näkemäänsä.

- Olin positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka hyvää ja valmista peliä me pystyimme esittämään, Tanner kehui omiaan.

- Toki meillä on vielä hiomista mm. viimeisellä kolmanneksella, mutta ottaen huomioon, kuinka vaillinaisesti kevät on voitu harjoitella, pystyimme pelaamaan todella mallikkaasti.

Ottelun avausjakso oli tasainen. Jakson avausosuuden hallitsi RFA, mutta juomatauon jälkeen ote siirtyi isäntä FCV:lle.

- Emme enää puolustaneet isoja palloja tarpeeksi voimakkaasti eteenpäin, Tanner näki.

- Juomataukoon saakka olimme todella hyviä. Pelissä oli hyvä rakenne, löysimme pelaajia taskuista ja pystyimme dominoimaan sekä pallollisena että pallottomana.

RFA:n Jarkko Luiro lähes ratkaisu ottelun välittömästi toisen jakson alkusekunneilla. Vaajakosken hyökkäys katkaistiin keskialueella. Sampo Ala pääsi yrittämään, mutta paluupallon haisteli lopulta Jarkko Luiro.

Viime kaudella Luiro nakutti Kakkosessa peräti 20 osumaa.

Toinen jakso oli kokonaisuudessaan RFA:n hallintaa. Viimeisen niitin iski lisäajalla pilkulta Rasmus Degerman. Useampaankin osumaan olisi ollut mahdollisuus.

- Vähän laskimmekin, että jos saamme pidettyä palloa ensimmäisellä jaksolla, niin FCV tulee väsymään, Tanner kertoi.

- Ja näinhän siinä kävi. Olisimme toki voineet ratkaista ottelun aikaisemminkin, mutta samalla on oltava tyytyväinen myös siitä, että oma maali säilyi puhtaana.

Voittomaalin tehnyt Jarkko Luiro jouduttiin ottamaan pois kentältä vartti ennen ottelun päätösvihellystä. Luiro sai nappuloista kovan iskun alaselkäänsä, mutta ilmeisesti kyse ei ole iskua pahemmasta.

RFA jatkaa kauttaan seuraavaksi kotiottelulla. Juhannuksen jälkeen lauantaina 27.6. Rovaniemen Keskuskentälle saapuu FC Kiisto. Ottelu alkaa kello 17.00.

Luettu 2205 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309