torstai, 12 maaliskuu 2020 21:43

Rovaniemen Palloseuran ohjeistus koskien koronavirusta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran kaikkien juniorijoukkueiden toiminta keskeytetään ainakin maaliskuun loppuun saakka. RoPS toimii Suomen Palloliiton valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti.

Johtuen Suomessa leviävästä koronaviruksesta Rovaniemen Palloseurassa toimitaan seuraavien Palloliiton ohjeiden mukaisesti koskien kaikkea seuran harrastetoimintaa ja juniorijoukkueita.

Kaikki seuran harrastetoiminnot keskeytetään ainakin maaliskuun loppuun saakka. Juniorijoukkueilla ei maaliskuun loppuun saakka saa olla minkäänlaista yhteistä toimintaa tai kokoontumisia.

Keskeytys koskee niin joukkueen harjoituksia, ottelutapahtumia kuin matkustamista. Myös koulutustilaisuudet keskeytetään toistaiseksi.

Nämä päätökset perustuvat Palloliiton linjauksiin ja meidän kaikkien turvallisuuteen. Päätös ei koske ainakaan toistaiseksi kilpatoimintaa eli miesten ja naisten edustusjoukkueita sekä akatemiajoukkue RFA:ta.

Yleisellä tasolla RoPS neuvoo seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa www.thl.fi

Seuran osalta seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiasta välittömästi, jos tilanne muuttuu tai saamme asiasta muuten lisätietoja.

Rovaniemen Palloseura ry:n johtokunnan puolesta,

Risto Niva, puheenjohtaja
0400 694 774, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 3227 kertaa