ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 23 joulukuu 2019 14:56

RoPS, Pörhö ja Volkswagen merkittävään yhteistyöhön

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)

Rovaniemen Palloseura, Pörhön Autoliike Oy sekä Volkswagen ovat sopineet merkittävästä yhteistyöstä. Jatkossa Pörhö sekä Volkswagen tulevat näkymään laajalti RoPS:n toiminnassa sekä ottelutapahtumissa.

RoPS ja Pörhö ovat kaksi luotettavaa paikallista toimijaa, joiden historia Rovaniemellä ulottuu vuosikymmenten taakse. Kaudesta 2020 lähtien RoPS ja Pörhö ovat jälleen yhdessä liikuttamassa rovaniemeläisiä sekä lappilaisia nuoria.

Myös Volkswagen on vahvasti mukana nuorten liikuntatalkoissa. Suomen Palloliiton ja Veikkausliigan yhteistyökumppani kuljettaa suomalaista jalkapalloperhettä nappuloista maajoukkueisiin. Palloliiton ja Volkswagenin lanseeraama Perhefutis-konsepti on houkutellut jo tuhansia lapsia lajin pariin.

- Lasten ja nuorten liikuttaminen on tärkeää sekä Pörhölle että Volkswagenille. Meidän kannalta on hienoa, että saimme ison paikallisen jalkapalloseuran takaisin meidän toimintaamme, sanoo Jukka Sorro, Pörhön Volkswagen myyntipäällikkö.

- Vuosi 2020 avaa paljon uutta monelle ihmiselle, samalla kun myös autoilumaailma muuttuu ja kehittyy. RoPS-yhteistyön myötä saamme varmasti aikaiseksi paljon uutta ja mielenkiintoista, joka tulee näkymään ja toivottavasti kohauttamaankin.

Rovaniemen Palloseuralle kausi 2020 on samalla seuran 70. juhlavuosi. Vuosikymmenten aikana RoPS:sta on kasvanut koko Pohjois-Suomen suurin jalkapalloseura sekä Rovaniemen merkittävin lasten ja nuorten liikuttaja.

Pörhön Autoliike perustettiin ainoastaan muutama vuosi Rovaniemen Palloseuran perään. Torniosta vuonna 1956 alkunsa saanut ketju on alallaan yksi Suomen vanhimmista. Tällä hetkellä ketjuun kuuluu 13 liikettä yhdeksällä eri paikkakunnalla.

- Haluamme olla koko Pohjois-Suomen seura ja siksi meille on tärkeää saada myös Pohjois-Suomen kärkiyrityksiä kumppaneiksemme, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva kertoo.

- Volkswagen on jo vahvasti profiloitunut jalkapalloon maajoukkuetasolle saakka. Meille oli hienoa, että Volkswagen ja Pörhö olivat halukkaita lähtemään mukaan toimintaamme. Tällä kumppanuudella pystymme vahvistamaan toistemme brändejä, ja se toivottavasti edesauttaa molempia osapuolia myös kaupallisesti.

Rovaniemen Palloseuran, Pörhön Autoliikkeen sekä Volkswagenin sopimus on kolmivuotinen. Jatkossa Pörhö ja Volkswagen tulevat näkymään mm. edustus- ja juniorijoukkueiden peliasuissa, ottelutapahtumissa sekä Keskuskentän VIP-tiloissa.

Luettu 3608 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309