ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 15 marraskuu 2019 09:03

Lippupiste Rovaniemen Palloseuran yhteistyökumppaniksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

Lippupiste Oy ja Rovaniemen Palloseura RoPS ovat solmineet monivuotisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen. Yhteistyön myötä Lippupiste myy jatkossa yksinoikeudella liput RoPS:n otteluihin, ja jatkaa täten panostaan myös jalkapallon lipunmyynnissä.

”Yhteistyö RoPS:n kanssa on meille kunnia-asia, ja jalkapallo on monelle Lippupisteellä lähellä sydäntä. RoPS on kolmas syksyn aikana Lippupisteelle siirtynyt Veikkausliiga-joukkue, joten voitaneen puhua Lippupisteen hattutempusta. Otteluihin saapuvat fanit odottavat kokonaisvaltaista elämystä, ja yhdessä pystymme palvelemaan lipunostajia yhä paremmin. Lippupisteen emoyhtiö CTS Eventim myy usean eurooppalaisen pääsarjajoukkueen liput, ja tätä kautta voimme jalkauttaa myös emoyhtiömme lipunmyyntiosaamisen kansainvälisiltä kentiltä kumppaneidemme käyttöön”, Lippupisteen urheilusta vastaava johtaja Kai Tervonen sanoo.

Rovaniemen Palloseura eli RoPS on vuonna 1950 perustettu rovaniemeläinen jalkapalloseura, jonka miesten edustusjoukkue pelaa Veikkausliigassa ja naisten edustus Naisten Ykkösessä. RoPS:n kotikenttä on Rovaniemen Keskuskenttä, ja seuran tunnusvärit ovat sininen ja valkoinen.

”Kartoitimme eri vaihtoehtoja lipunmyynnin toimittajista. Lippupisteen aktiivisuus, osaaminen ja meidän tarpeiden huomioon ottaminen ratkaisivat asian. Suomalainen lippu.fi on helppo brändi kuluttajille. Kun seuramme juhlistaa tulevaa 70. merkkivuottaan sinivalkoisissa väreissä, oli ratkaisu helppo. Yhteistyöllä pyrimme nostamaan myös seuramme markkinointipalvelut paremmalle tasolle palvellaksemme kannattajiamme entistä paremmin. Olen erittäin tyytyväinen monivuotiseen sopimukseemme”, toteaa RoPS:n toimitusjohtaja Risto Niva.

Lippupiste Oy on lipunmyynnin markkinajohtaja maassamme, ja myy lippuja noin 18 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- ja urheilutapahtumaan vuosittain. Lippupiste on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä, CTS EVENTIM AG & Co. KGaA:ta.

Lisätiedot:

Risto Niva, toimitusjohtaja
Rovaniemen Palloseura RoPS
p. 0400 694 774 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kai Tervonen, johtaja, urheilu ja areenat
Lippupiste Oy
p. 0400 426 342 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 1913 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309