Tulosta tämä sivu
perjantai, 09 elokuu 2019 23:48

RoPS:n ja VIFK:n kohtaamisesta odotettavissa tiukka vääntö

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS Naiset kohtaa VIFK:n Keskuskentällä lauantaina 10.8. klo 13.00.

Peleistä vapaa viikko on vietetty ja lauantaina palataan tositoimiin, kun VIFK saapuu napapiirille haastamaan RoPS Naiset. Päävalmentaja Liisa-Maija Rautio lähestyy tulevaa ottelua luottavaisin mielin:

- Viime viikko oli vapaa peleistä, joten treenattiin hyvin ja vähän kovempaa mentiin. Niitä asioita ollaan harjoiteltu mitä pitääkin kehittää ja ollaan onnistuttu siinä kyllä ihan hyvin. Edelleen luotetaan omaan pelaamiseen ja sitä omaa juttua viedään eteenpäin.

Omaa peliä päästäänkin testaamaan kovakuntoista vastustajaa vastaan. Neljästä edellisestä ottelustaan kolmessa vaasalaiset ovat onnistuneet nollaamaan vastustajansa. RoPS otti kuitenkin joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen huhtikuussa nimiinsä 1-2 voitolla. Vaasassa pelattu ottelu oli tiukka ja vauhdikas, ja samaa voidaan odottaa varmasti myös tulevan lauantain peliltä.

- Mukava päästä pelaan VIFK:ta vastaan, aina on pelattu tasaisia pelejä heitä vastaan. Viimeksi tuli voitto ja se oli todella hieno peli, vaikkei pelillisesti ehkä ihan meidän parhaimpia. VIFK on pelannut todella hyvin eli tulee olemaan tiukka peli, Rautio ennakoi.

Kokoonpanossa tapahtuu edelliseen peliin verrattuna yksi muutos, kun maalivahti Juuli Varis on kokoonpanosta sivussa.

Luettu 1780 kertaa

Liittyvät artikkelit