Tulosta tämä sivu
torstai, 27 kesäkuu 2019 00:05

RoPS/2 jälleen voitokkaana – Matias Tammisella neljän maalin ilta!

Matias Tamminen ansaitsi hattunsa neljällä maalilla Matias Tamminen ansaitsi hattunsa neljällä maalilla

RoPS/2 jatkoi keskiviikkona voittojen tiellä. Kolmas perättäinen voitto Miesten Kakkosessa irtosi puolustuspelillä ja tehokkaalla viimeistelyllä.

Pakkohan siitä on heti alussa mainita. Matias Tammiselle ei keskiviikon ottelussa hattutemppukaan riittänyt, kun mies iski OLS:n verkkoon yhteensä neljä maalia. Jarkko Luiron kaksi osumaa taas nostivat RoPS pelaajan Kakkosen C-lohkon maalipörssin toiselle sijalle.

Pallonhallintaprosentit kääntyivät ottelussa mitä todennäköisimmin OLS:n puolelle mutta RoPS pystyi ottelun loppupuolta lukuun ottamatta hyvällä puoluspelaamisellaan pitämään oululaiset poissa huippumaalintekosektoreilta. OLS piti läpi ottelun yllä korkeaa prässiä, joka tuotti ajoittain hankaluuksia RoPS:n avauspelaamiselle. Kun vierailijoiden prässin ohi päästiin, käytti RoPS maalintekopaikkansa tehokkaasti.

Tamminen aloitti maalinteon vartin pelin jälkeen iskiessään pallon kulmapotkusta maaliin. Ensimmäistä maalia seuranneiden peliminuuttien aikana RoPS:n peli muuttui epävarmaksi mutta kurssi saatiin käännettyä Tammisen toisen osuman jälkeen. Hattutemppunsa Tamminen viimeisteli ensimmäisen puoliajan viimeisellä varsinaisella peliminuutilla.

Luiro kasvatti toisella puoliajalla RoPS:n johdon jo neljään maaliin. OLS kolisutteli laukauksilla pariin otteeseen RoPS maalin tolppia. Lopulta ensimmäinen tasoitusmaali syntyi oman pelaajan kautta. RoPS:ia kavennusmaali ei kuitenkaan suuremmin heilauttanut. Tamminen ja Luiro iskivät vielä kumpainenkin maalit ja nostivat näin RoPS:n maalisarakkeen kuuteen. Ottelun viimeisillä minuuteilla OLS sai vielä viimeisteltyä kaksi kavennusosumaa, joiden myötä ottelu päättyi luvuin 6-3.

Mutta ei toki niin paljon hyvää ettei jotain huonoakin. Ottelussa saatiin myös Jobin postia, kun Tuomas Kaukua loukkaantui ikävästi RoPS:n 5-1 maalitilanteessa. Juuri vaihdosta kentälle tullut Kaukua joutui jättämään pelin välittömästi kesken ja siirtyi ambulanssin kyydillä jatkohoitoon.

RoPS/2:n pelit jatkuvat jo kuluvalla viikolla kotipelillä Kajaanin Hakaa vastaan. Ottelu pelataan Keskuskentällä sunnuntaina 30.6. klo 18.30 alkaen.