ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 21 marraskuu 2018 11:06

Legendaarinen pelipaikka porskuttaa - Uudet asiakkaat löysivät RoPS:n Bingon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Legendaarinen pelipaikka porskuttaa - Uudet asiakkaat löysivät RoPS:n Bingon Kuva: Pasi Pikkupeura

RoPS:n Bingo on kiistatta yksi Suomen kuuluisimmista pelipaikoista. Jokainen rovaniemeläinen ja jokainen jalkapallofani tietää, mistä puhutaan, kun mainitaan RoPS:n Bingotalo. Nyt Bingon on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kävelykadun päässä, Poromiehentien kulmassa, sijaitsee pieni pala suomalaista jalkapallohistoriaa.   RoPS:n Bingosta on vuosien saatossa muodostunut Rovaniemen maamerkki.

Sisään astuessa tulijaa tervehtii rivi RoPS-legendojen kuvia. Viereisellä seinällä nostellaan Suomen Cupien voittopokaaleja. Päädyn suurella näytöllä pyörii maalikooste tuoreimmalta hopeakaudelta.

Samaan aikaan salissa myös pelataan ja jännitetään bingopallojen tipahtelua. RoPS ja Bingo kuuluvat erottamattomasti yhteen.

Viime syksynä RoPS:n Bingo kävi lävitse liki täydellisen remontin. Tiloista saatiin avarammat, valoisammat sekä entistä viihtyisämmät.

- Samalla halusimme tehdä Bingosta aiempaa vahvemmin RoPS:n näköisen, kertoo RoPS:n myyntijohtaja Petri Jaatinen.

- Kun ulkopaikkakuntalainen astuu sisään tai kävelee ohitse, hän tietää välittömästi, että tämä on se paikallinen jalkapalloseura.

Uutuutena fanituotteita ja yksityistilaisuuksia

Bingon kävelykadulle avautuvat näyteikkunat houkuttelevatkin juuri ohi kulkevia turisteja. Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji, ja paikallisten seurojen tuotteet kysyttyjä matkamuistoja.

Uusi fanituotesoppi on antanut RoPS:lle merkittävän lisän, mutta Bingon ydin on edelleen pelaamisessa. 

Aivan uuden asiakaskunnan ovat RoPS:lle tuoneet illanviettoon suuntaavat kaveri- ja yritysporukat. Bingoa on vuokrattu ahkerasti yksityistilaisuuksiin.

- Porukalla pelaaminen on yksinkertaisesti hauskaa, parasta mahdollista ajanvietettä, Jaatinen sanoo.

- Bingon pelaaminen on helppo aloittaa, mutta samalla se on koukuttavaa. Yksityistilaisuuksissa saadaan olla pelkästään oman kaveriporukan kesken, ja voitotkin voivat olla ihan mitä vain.

Monesti käy niin, ettei pelaaminen jää pelkästään alkuiltaan.

- On käynyt niinkin, että loppuillasta soitellaan, että vieläkö saisi salin auki parin kierroksen ajaksi, Jaatinen nauraa.

181121c

Bingo on seuralle merkittävä tuki

Suomessa toimii edelleen seitsemän bingosalia, jotka kaikki ovat paikallisten urheiluseurojen ylläpitämiä. Bingon tuotoilla kustannetaan nuorten harrastustoimintaa.

Myös RoPS:lle Bingolla on kaikkinensa iso taloudellinen merkitys.

- Pelaaminen on liikevaihdollisesti meille tärkein Bingo-toiminnan osa, mutta sen lisäksi tulee kaikki muu, myyntijohtaja Petri Jaatinen sanoo.

- Jokainen myyty fanituote, kahvilasta ostettu leivos tai sisään laitettu Veikkauksen peli tukee pienellä siivulla meidän seuratoimintaa.
Rovaniemen Palloseurasta on kasvanut Lapin suurin urheiluseura. Kaikkiaan seurassa on jo yli tuhat junioria.

- Jos mukaan otetaan myös pelaajien sisarukset ja vanhemmat, kuuluu RoPS-perheeseen 3000-5000 rovaniemeläistä, Jaatinen laskee.

- Meille on tärkeää, että jokainen lapsi voisi halutessaan harrastaa jalkapalloa. Teemme jatkuvasti töitä kustannusten kurissapitämiseksi. RoPS:n Bingolla käyminen on yksi helpoimmista tavoista tukea rovaniemeläistä junioritoimintaa.

181121b

RoPS Bingo on avoinna ma - pe klo 11.00 - 20.00, la klo 11.00 - 18.00, su klo 14.00 - 20.00. Koskikatu 24, Rovaniemi.

Kiinnostuitko yksityistilaisuudesta? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Teksti ja kuvat: Pasi Pikkupeura

Luettu 1402 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309