ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 16 kesäkuu 2018 12:55

Kauan eläköön RoPS:n Bingo - Legendaarinen pelipaikka remontoidaan nykyaikaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kauan eläköön RoPS:n Bingo - Legendaarinen pelipaikka remontoidaan nykyaikaan Kuva: Marjo Saarinen

RoPS:n Bingo on käsite Etelä-Suomea myöden. Jos Rovaniemi tunnetaan RoPS:sta, yhdistetään RoPS automaattisesti seuran tukijalkana toimivaan bingoon. Tänä kesänä legendaarinen pelipaikka remontoidaan nykyaikaan.

Bingo elää ja voi hyvin. Suomessa bingopelejä pelataan vuosittain peräti 100 miljoonalla eurolla. Monelle urheiluseuralle bingo on merkittävä varainhankintakeino.

- RoPS historiassa bingolla on ollut vahva merkitys, ja sitä se tulee olemaan myös jatkossa, seuran puheenjohtaja Petri Jaatinen linjaa.

- Haluamme remontilla säilyttää vakiopelaajille tutun bingosalin, mutta samalla houkutella myös uusia kävijöitä - kenties turistejakin. Tehdään bingosta kohtaamispaikka, sillä sijaintihan on kaupungin paras.

Uuden RoPS Bingon ilmeestä vastaa rovaniemeläinen suunnittelija Marjo Saarinen. Sisustuksessa korostuvat valoisuus, lämpimät luonnonsävyt sekä RoPS-aiheiset elementit.

Nykyaikaiset bingolaitteet ovat huomattavasti sirompia kuin perinteiset bingopöydät. Tämän ansiosta tilaa vapautuu muuhun käyttöön.

- Nyt saamme katutasoon pitkään kaipaamamme kahvilan sekä fanituoteshopin, Jaatinen iloitsee.

- Jalkapallo on maailman seuratuin laji, ja fanituotteet ovat kaikkialla suosittuja matkamuistoja. Kahvilassa taas tulevat houkuttelemaan paikalliset leipomotuotteet.

Nettibingo pyörii pelisalibingon rinnalla

Monien muiden pelien tapaan bingokin on siirtynyt nettiin. Palloarvonnan jännittämien ruudun äärellä on vuosi vuodelta suositumpaa. Uusia pelaajia liittyy mukaan joka päivä.

- Nettipelaaminen on meidän kannalta hyvä juttu. RoPS Bingon peliliikevaihdosta jo 40% tulee netin kautta, Jaatinen kertoo.

Suosioon on syynsä. Osallistuminen on helppoa, jonka lisäksi netissä pelataan täysin samaa bingoa, joka pyörii tutussa pelisalissakin. Nettibingoa voisikin kuvailla etäbingoksi.

- Kun bingoemäntämme Kirsi käynnistää salissa uuden pelin, pyörähtää sama kohde myös nettipelaajille, Jaatinen kuvailee.

- Mutta saliin verrattuna nettibingossa on aivan oma lisäjännityksensä. Netissä pystyy koko ajan seuraamaan, kuka pelaajista on lähimpänä voittoa. 

Nettibingo löytyy osoitteesta www.bingoon.fi. Uudet pelaajat saavat tervetuliaislahjaksi 10 euroa pelirahaa, jolla pääsee välittömästi kiinni isoihin voittoihin. Palkinnot voivat nousta jopa tuhansien eurojen arvoisiksi.

RoPS Bingon remontti alkaa kesäkuussa ja jatkuu elokuulle saakka. Bingo on remontin vuoksi ajoittain suljettu, mutta muuten bingotoiminta pyörii myös remontin ajan.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuvat: Marjo Saarinen

 

Luettu 2329 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309