ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 11 touko 2018 15:38

RoPS:n joukkueet mukana lauantaina Luovi Cupissa

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS:n joukkueet mukana lauantaina Luovi Cupissa Kuva: Pasi Pikkupeura

Huomenna Lauantaina 12.5 Oulun Heinäpäässä Arina-Areenalla nähdään sinivalkoista väriä, kun Rovaniemen Palloseuran soveltavan jalkapallon joukkueet matkustavat Ouluun Luovi Cuppiin.

Mikä on Luovi Cup?

Luovi Cup on erityisryhmille järjestettävä hyvän mielen jalkapalloturnaus. Se tarkoittaa aidointa mahdollista liikkumisen iloa ja sitä, että jalkapallon pelaaminen on mahdollista ihan jokaiselle.

Tänä vuonna Luovi Cupissa pelataan kolmessa eri sarjassa. SOFT pienet on ala-asteikäisille. SOFT isot ovat yläaste ikäisiä tai sitä vanhempia. Näiden lisäksi on vielä erikseen kilpasarja.

Turnauksen isäntäjoukkueena toimii Oulun Tervarit. Turnauksessa pelaa Tervareiden ja RoPS:n lisäksi kaksi Länsirannikon joukkuetta. Ouluun matkustavat myös FF Jaro Pietarsaaresta sekä Kokkolalainen GBK. 

RoPS:lla on joukkueet molemmissa SOFT-sarjoissa.

Taustalla onnistunut varainhankinta

RoPS:lle turnauksen mahdollisti onnistunut varainhankinta. Iso kiitos kuuluu myös RoPS:a kaudet 2014-2017 valmentaneelle Juha Maliselle. Malinen antoi vielä ennen lähtöään Rovaniemeltä 500€ arvoisen lahjoituksen soveltavalle jalkapalloryhmälle.

Myös tämän kauden RoPS:n ensimmäisessä Veikkausliigan kotipelissä IFK Mariehamnia vastaan soveltavalla ryhmällä oli Keskuskentällä käynnissä arvontapiste, josta kertyi mukaan varsin mukava summa.

Kirsikkana kakun päällä soveltavan ryhmän pelipaidoissa komeilevat Siipiravintola Wingstonin sekä Lapin Timanttisahauksen logot. 

RoPS:n joukkueille ensimmäinen Luovi Cup

RoPS osallistuu Luovi Cupiin nyt ensimmäistä kertaa. Ryhmävetäjä Sirpa Oivan mukaan pelaajat tuntuvat olevan pelkästään yhtä hymyä turnauksen jo lähestyessä.

- Jo kaksi kuukautta ennen turnausta oli nähtävillä, että pelaajat odottivat tätä päivää jännittynein mutta iloisin mielin, itsekin turnauksesta innoissaan oleva Sirpa Oiva hymyilee.

- Monille pelaajille nämä ovat heidän ensimmäisiä oikeita jalkapallo-otteluita, ja osalle vieläpä ensimmäinen kerta, kun he pääsevät pelaamaan tekonurmella.

Soveltava ryhmä treenasi talven ajan kerran viikossa pelaten sisäjalkapalloa. Huhtikuun joukkue lepäsi, mutta kesän lähestyessä ovat sisäpelijalkineet vaihtuneet nappuloihin, ja nurmella on treenattu kahdesti viikossa.

RoPS:n otteluohjelma Luovi Cupissa

Klo 11:30 Soft Iso Tervarit – RoPS
Klo 12:30 Soft Pieni GBK – RoPS 
Klo 13:30 Soft Iso GBK – RoPS
Klo 14:45 Soft Pieni Tervarit – RoPS
Klo 15:45 Soft Iso RoPS – FF Jaro

Peliaika SOFT-Sarjassa on pienille 2x10 ja isoille 2x12 min. Jos satut liikkumaan Oulussa lauantaina, niin kannattaa tulla Arina-Areenalle seuraamaan. Tiedossa on aitoa liikkumisen iloa, joka taatusti tartuttaa hymyn aivan jokaiseen.

Teksti: Marko Pirnes
Kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 1922 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309