ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 22 elokuu 2017 10:51

RoPS:lle Palloliiton talentti ja Fortum Tutor -tuet

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS:lle Palloliiton talentti ja Fortum Tutor -tuet Kuva: Pasi Pikkupeura

Palloliiton liittohallitus on myöntänyt Rovaniemen Palloseuralle talenttivalmennus ja Fortum Tutor -tuet vuosille 2018 ja 2019. Fortum Tutor -tukea RoPS haki yhdessä FC Santa Claus Junioreiden kanssa.

- Meidän juniorityön kehittämisen kannalta erityisesti talenttivalmennustuen piiriin pääsemisellä oli iso merkitys, iloitsee RoPS:n urheilutoimenjohtaja Jari Ilola.

- Oli myös hienoa havaita, kuinka yhteistyömme FC Santa Claus Junioreiden kanssa huomioitiin. Meillä on Rovaniemellä ja Rovaniemen lähialueilla yhteensä yli tuhat nuorta jalkapalloilijaa.

Talenttivalmennusohjelma on suunnattu pelaajien nuoruus- ja huippuvaiheeseen. Sen tavoitteena on valmennuksen vaatimustason ja laadun nostaminen, ja siten pelaajien tukeminen kohti omia edustusjoukkueitaan.

Fortum Tutor -ohjelman tarkoituksena on alle 12-vuotiaiden valmennusosaamisen vahvistaminen sekä valmennuksen laadun nostaminen.

- Olemme keskellä toimintakulttuurin muutosta, jossa tavoitteena on asettaa pelaajille selkeäksi määränpääksi kansainväliset kentät, toteaa pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen Palloliiton tiedotteessa.

- Alueellisten pelaajapolkujen osalta on tärkeää kitkeä seurakateus kokonaan ja mahdollistaa laadukas valmennus seurayhteistyön kautta pelaajan jokaisessa ikävaiheessa.

RoPS:lle on myönnetty poikien nuoruusvaiheen (13-15-vuotiaat) talenttivalmennustuki, jonka suuruus on 30000 euroa vuodessa. Lisäksi Palloliitto tukee talenttivalmennuksen sekä seuran kehitystyötä.

RoPS:lle ja FC Santa Claus Junioreille myönnetty 350 tunnin Fortum Tutor -tuki on suuruudeltaan 7000 euroa. Fortum Tutor –kausi alkaa jo 1.9.2017 ja jatkuu vuoden 2019 loppuun saakka.

Lisätietoja Palloliiton tiedotteesta: https://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-palloliitto/talenttivalmennustuet-ja-fortum-tutor-tuet-2018-19

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 2032 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309