ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 21 elokuu 2017 14:30

Niko Ollilainen RoPS:n Liikkis Liikuntakerhon vetäjäksi

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Niko Ollilainen RoPS:n Liikkis Liikuntakerhon vetäjäksi Kuva: Pasi Pikkupeura

Rovaniemen Palloseuran Liikkis Liikuntakerho käynnistyy syyskuun alussa Ounasrinteen Monitoimitalolla. Kerhon vastuuvetäjänä aloittaa Heinolasta Rovaniemelle muuttanut 27-vuotias Niko Ollilainen.

Ollilainen on valmistunut viime vuoden joulukuussa Lapin AMK:sta liikunnan ohjaajaksi erikoisalana huippu- ja kilpavalmennus. Aikaisempi koulutus hänellä oli nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi.

- Todella innoissani! Itselleni lasten kanssa puuhailu on todella luontevaa ja tulen heidän kanssa hyvin toimeen, Ollilainen iloitsee valinnastaan.

- Lasten kanssa on mukava touhuta ja vähän hölmöilläkin, mutta lasten kanssa on tärkeää myös jutella ja kommunikoida, jotta he tuntisivat itsensä taatusti tervetulleiksi.

Kokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta Ollilaisella on jo aiemmasta ammatistaan. Muutettuaan opiskelujen perässä Rovaniemelle työ lasten parissa jatkui sekä harrastusten että opintojen kautta.

Ollilaisen oma laji on salibandy. Hän toimii tällä hetkellä Santa's Unitedissa miesten päävalmentajana, mutta sitä ennen hän oli neljä vuotta RSB Teamissa kerhovalmentajana.

- Itse asiassa tein opinnäytetyönikin juuri lasten taitovalmennuksesta, Ollilainen kertoo.

- Opiskeluaikana kiersin työharjoittelussa paljon ala-asteita. SantaSportin kautta olen ollut taitovalmentajana myös osalle RoPS:n junioreita.

Liikunta ja urheilu täyttää tehokkaasti Ollilaisen vapaa-ajan.

- Jalkapallostakin tulee kulutettua aivan kaikki, RoPS:n uusi vastuuvetäjä naurahtaa.

- Mutta lentopallot, koripallot, kaikki menee. Pienestä pitäen olen ollut todella hulluna urheilun perään. Nyt vielä pääsen maineikkaaseen urheiluseuraan töihin, niin mikäpä voisi olla parempaa.

Hakemuksia Liikkis Liikuntakerhon vetäjiksi kertyi määräaikaan mennessä kaksikymmentä.

Liikkis Liikuntakerho pyörii joka koulupäivä kello 12.00 - 17.00 koko lukuvuoden ajan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteesta: www.rops.fi/liikkis

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Luettu 1648 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309