ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 09 maaliskuu 2017 15:40

RoPS kutsuu uusia seuratoimijoita!

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS kutsuu uusia seuratoimijoita! Kuva: Juha Tamminen

RoPS:n tavoite on olla merkittävä kasvattajaseura sekä ponnahduslauta kohti kansainvälistä pelaajauraa. Haluamme olla jatkossakin kotimaisen jalkapallon huipulla ja taistella säännöllisesti paikoista Euroopan kentille.

Tämä on mahdollista ainoastaan seuran toimintaa laajentamalla. Edustusjoukkueet ovat näkyvin osa seuraa, mutta siltikin pelkästään toiminnan huippu. Menestyvä urheiluseura on koko yhteisön yhteinen ponnistus.

Rovaniemen Palloseura kutsuu mukaansa uusia tekijöitä ja seuratoimijoita.

Myyntitiimi

Olet avoin, ulospäin suuntautunut, oma-aloitteinen sekä luotettava. Sinulla on jo entuudestaan hyvät kontaktit paikalliseen ja lappilaiseen liike-elämään tai olet muutoin hyvä verkostoitumaan.

Meillä on valmiit tuotteet ja vahva brändi. RoPS on yksi Suomen tunnetuimmista sekä Lapin ylivoimaisesti suurin urheiluseura.

Saat myyntityöhösi koko seuraorganisaation tuen. Alueenasi voi olla pelkästään Rovaniemi, Lappi tai laajemmin koko Suomi. Valintasi mukaan voit työskennellä osa-aikaisesti tai projektiluonteisesti.

Mediatiimi

Sinulla on omaa näkemystä sekä palavaa intoa itsesi toteuttamiseen. Olet ottelutapahtumien valokuvaaja, karismaattinen tubettaja tai Photoshopin taitava somenatiivi. Kenties olet tekstiä suoltava uusi kolumnistimme tai mainosfilmiemme drone-kuvaaja.

Aihe on vapaa. Idea on vapaa. Ainoa rajoitteemme on, että haluat olla levittämässä RoPS:n Sinistä Sanomaa koko valtakunnan tietoisuuteen ja rajojen ylikin.

Mukanamme pääset urheilun kulisseihin. Olet aitiopaikalla ottelutapahtumissa ja hengität joukkueen arkea harjoituksissa.

PR-henkilöt

Nautit esiintymisestä. Olet luonteva yleisön edessä sekä tarvittaessa sanavalmis. Haaveilet ehkä urasta puhetyön ammattilaisena tai myynnin ja markkinoinnin alalla.

Omien toiveiden ja kykyjen mukaan PR-henkilöiden tehtävänkuva voi olla hyvinkin laaja. Yksistään Veikkausliigan otteluissa esiintymistaitoisia henkilöitä tarvitaan sekä VIP-tapahtumien vetämiseen että yleisön viihdyttämiseen ennen ottelua ja taukojen aikana. Yksi tärkeä tehtävä tulee myös olemaan työskentely myynnin apuna yhteistyökumppaneiden tarpeisiin.

Oma urheilullisuus tai kiinnostus urheilua kohtaan on plussaa. Kanssamme pääset mukaan jalkapallon sisäpiireihin. Tulemme perehdyttämään uudet PR-henkilöt tuleviin tehtäviinsä.

Nappulaohjaajat

Tulet toimeen lasten ja nuorten kanssa. Olet sitoutunut ja urheilullinen. Sinulla on kenties omaa jalkapallo- tai urheilijataustaa, mutta sitäkin tärkeämpänä sinulla on halu olla mukana. Olla mukana kasvattamassa nappuloistamme reippaita ja hyvätapaisia nuoria urheilijoita.

Jokaisen seuran sydän on omassa juniorityössä. Jokaisen urheilijan alkusysäys ja intohimo lajiin on synnytetty heti ensimmäisillä harjoituskerroilla.

Nappulaohjaajat ovat seurayhteisön perusta. Jos haluat olla luomassa aitoa liikunnan riemua, me tarjoamme varusteet ja tarvittavan koulutuksen.

Ottelutapahtumien vapaaehtoiset

Veikkausliigan ottelutapahtumat ovat valtaisa vapaaehtoistyön taidonnäyte. Ensiapu, lipunmyynti, pallopojat, järjestysmiehet, kanttiinin myyjät, anniskelupisteet, tulospalvelu, kentänlaitamainosten asentajat sekä purkajat.

Siinä lueteltuna ainoastaan muutama tehtävänimike, joita kaikkia yhdistää halu viihtyä yhdessä ja samalla tehdä jotain merkittävää koko yhteisön hyväksi.

Tulemalla mukaan vapaaehtoisten joukkoon, voit itse valita työtehtäväsi. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja korvaamme mahdolliset kulut. Kauden aikana järjestämme vapaaehtoisille yhteisiä tapaamisia, joihin myös pelaajat ovat kutsuttuja.

Lisätietoja

Lisätietoja antavat:

Petri Jaatinen, puh. 0400 584 227, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Pasi Pikkupeura, puh. 040 755 1024, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 2811 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309