ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 01 joulukuu 2016 14:07

Vuosikokous päätti ensi kauden toimintasuunnitelman

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran eilisessä syyskokouksessa lyötiin lukkoon kauden 2017 budjetti sekä toimintasuunnitelma. Taloudellisten haasteidenkaan edessä urheilullisista tavoitteista ei tingitä. Myös junioritoimintaan panostaminen jatkuu.

Tulevan kauden budjettia leikkaavat luonnollisesti europelien puuttuminen sekä Bingo-toiminnan haasteet. Tiukalla kulukuurilla kaudelta odotetaan kuitenkin lievästi plus-merkkistä tulosta. Kauden tärkeimmät kehityskohteet ovat seuran hallinnon ja johtamismenetelmien kehittämisessä, talouden tasapainottamisessa sekä yhä monipuolisemman ja laadukkaamman valmennuksen tarjoamisessa.

Bingon merkityksen pienentyessä muuta liiketoimintaa ja varainhankintaa tehostetaan edelleen. Yhteistyökumppaneiden myötä RoPS haluaa laajentua laajemmalle maakuntiin sekä ympäröiviin kaupunkeihin. RoPS:n kokonaan omistukseensa hankkiman markkinointiyhtiö Blue Idea Oy:n liikevaihtoa kasvatetaan. Blue Idea Oy vastaa mm. edustusjoukkueen yhteistyökumppanuuksien myynnistä.

Keskiössä on myös Keskuskenttä ja sen uusi katsomorakennus. RoPS:n käytössä on kokonaisuus, joka mahdollistaa monipuolisten ja ympärivuotisten tapahtumien järjestämisen. Veikkausliigan ottelutapahtumista on tarkoitus kehittää viihdyttäviä koko perheen tilaisuuksia. Jokaiseen otteluun halutaan oma teema tai oheistapahtuma.

RoPS toimii edelleen aktiivisesti olosuhteiden kehittämisen eteen. Harjoitusolosuhteiden lisäksi myös Keskuskentän ns. aurinkokatsomo tulisi uusia vastaamaan UEFA:n katsomotiloille asettamia vaatimuksia. Katsomohanketta pyritään edistämään yhteistyössä Rovaniemen kaupungin kanssa.

Urheilullisella puolella miesten edustusjoukkueen pelaajabudjetti pienenee päättyneeseen kauteen verrattuna. Kokoonpano nuorenee, mutta hyvin valmennetulla joukkueella tavoitteena säilyy sijoittuminen Veikkausliigassa kuuden parhaan joukkoon. Naisten edustusjoukkueen tavoitteena on säilyttää paikka 1-divisioonassa.

RoPS:n vision 2025 mukaisesti seuran iso huomio on junioritoiminnassa. Vision toteuttamiseksi RoPS on luonut toimintafilosofian, joka toimii pohjana kaikelle tekemiselle. Tavoitteena on tuottaa säännöllisesti pelaajia sekä miesten että naisten edustusjoukkueisiin, kohti kotimaista huippua sekä viime kädessä kansainvälisille kentille.

Lue toimintasuunnitelma kokonaisuudessaan

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Luettu 2736 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309