Kaikki uutiset

tiistai, 05 heinäkuu 2016 22:48

RoPSin tytöille Piteån mestaruus

RoPS tytöt 01-03 RoPS tytöt 01-03

Rovaniemen palloseuran 01-03 tytöt voittivat vuoden 2016 Piteå Summer Games mestaruuden. Tytöt pelasivat G15 sarjaa, jossa oli yhteensä 25 joukkuetta eri maista.

Kovimman vastuksen turnauksessa tarjosi espanjalainen Pauldarrakin joukkue. Tytöt kohtasivat heidät ensin alkuerissä tuloksella 0-0 ja alkulohkon kokonaispisteet menivätkin tasan heidän kanssaan. Sama joukkue tuli vastaan vielä finaalissa ja RoPsin tytöt taistelivat itsensä mestareiksi tuloksella 2-1. Osalle tytöistä Piteån mestaruus oli jo kolmas. 02-tytöissä mestaruus on saavutettu vuosina 2013 ja 2014.

RoPSin joukkueessa pelasivat Karita Tuomaala, Roosa Karppinen, Henna Mikkonen, Isa Nurminen, Vilma Aska, Vilma Koivisto, Julia Lindgren, Malla Rahkola, Sara Sievistö, Emmi Aska, Nea Tenno, Nea Pirttilä, Eveliina Ylitolonen, Lotta Rahkola ja Saga Nätynki. Joukkuetta valmentavat Marko Koivuranta sekä Jarno Koivisto.