ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 11 touko 2015 14:00

RoPSin ja Terveystalon yhteistyö jatkuu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapalloseura Rovaniemen Palloseura (RoPS) ja Terveystalo jatkavat kaudella 2013 alkanutta yhteistyötään kaudet 2015, 2016 ja 2017 kattavalla sopimuksella. Terveystalo huolehtii sekä RoPS:n edustusjoukkueiden että junioreiden pelikunnosta ja äkillisten tapaturmien hoidosta jatkossakin.

Terveystalo on solminut Veikkausliigassa pelaavan jalkapalloseura RoPS:n kanssa yhteistyösopimuksen urheilutapaturmien ja terveyden hoitamisesta sekä markkinointiyhteistyöstä. Uusi sopimus on jatkoa kaudella 2013 alkaneelle yhteistyölle ja kattaa kaudet 2015, 2016 sekä 2017.

– Pelaajien toimintakyvyn ja terveydentilan kannalta yhteistyö Terveystalon kaltaisen asiantuntijaorganisaation kanssa on meille elintärkeää. Terveystalon kanssa yhteistyö on toiminut hienosti, joten tästä on hyvä jatkaa, RoPS:n toimitusjohtaja Petri Jaatinen sanoo.

Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat RoPS:n naisten ja miesten edustusjoukkueiden lisäksi seuran juniorit. RoPS on myös tehnyt Terveystalon kanssa sopimuksen, joka kattaa seuran toimistohenkilökunnan sekä hallinnon työterveyshuollon. RoPS:n vastuulääkärinä toimii Risto Kemppainen Terveystalo Rovaniemeltä. Yhteistyön tavoitteena on tukea joukkueen pelaajia, valmennusta ja seuratyötä monipuolisella palvelukokonaisuudella.

– Terveystalo on läsnä seuramme arjessa muulloinkin kuin tapaturman sattuessa. Terveystalo huolehtii edustusjoukkueiden pelikunnosta, mutta myös juniorityössä yhteistyö merkitsee meille paljon. Urheiluvammojen ennaltaehkäisy on meille tärkeää. On kaikkien, niin vanhempien kuin junioripelaajienkin etu, että loukkaantumisten ennaltaehkäisystä aletaan huolehtia mahdollisimman aikaisin, jatkaa Jaatinen.

Nopeaa toimintaa ja pitkäjänteistä ennaltaehkäisyä

RoPS:n pelaajien terveydenhuollosta vastaa Terveystalo Rovaniemi. Yksikön palvelutarjontaan sisältyvät erikoislääkäripalvelut, leikkaukset ja toimenpiteet sekä uusinta teknologiaa hyödyntävät kuvantamispalvelut ja oma laboratorio. RoPS:n pelaajien hyvinvoinnista huolehditaan tapaturmavalmiuden lisäksi myös säännöllisin terveystarkastuksin.

– Terveystalo ja RoPS ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään, joten toiminta on pelaajille tuttua. Pelaajien tilannetta seurataan systemaattisesti urheilijan terveystarkastuksissa. Tarkastuksissa huomioidaan nuorten pelaajien kasvu ja kehitys ja ehkäistään vääriä toimintamalleja, Rovaniemen yksikönjohtaja Sirpa Lohi kuvailee.

Ammattipelaajien kohdalla hoitoketjun nopeuden merkitys korostuu. Ammattitasolla pelatessa loukkaantumisia sattuu väistämättä, ja Lohen mukaan onkin tärkeää, että myös RoPS:n junioripelaajat ovat saaneet nähdä, että hoitoketju toimii.

– Meillä on valmiudet hoitaa vammat heti huolella, jotta pelaajat kuntoutuvat mahdollisimman pian. Niin ammattitason pelaajat kuin junioritkin voivat siis olla luottavaisin mielin, sanoo Lohi.

Lisätietoja:
RoPS, toimitusjohtaja Petri Jaatinen, p. 0400 584 227, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Terveystalo, Rovaniemen yksikönjohtaja Sirpa Lohi, p. 050 408 4925, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Terveystalo, viestintäpäällikkö Anni Romu, p. 050 571 1887, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Terveystalo, asiakkuuspäällikkö, Sport-yhteistyö ja sponsorointi Mika Kivinen, p. 0400 462 199, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2013 oli yhteensä 75,5 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 28 miljoonaa euroa. Terveystalo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. www.terveystalo.com

 

Luettu 1460 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309