ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 04 joulukuu 2014 21:04

Tapsan turnaus Ounashallissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Perinteeksi muodostunut Tapaninpäivän hyväntekeväisyys turnaus pelataan jälleen tutussa ympäristössä Ounashallissa. Turnaus kokoaa nuorempia ja kokeneempia jalkapalloilijoita yhteen kinkun sulattelun merkeissä. Pienellä kentällä pelattava turnaus (MV + 6 kenttäpelaaja) on järjestetty vuodesta 2008 ja kokoaa erityisesti entisiä ja nykyisiä aktiivijalkapalloilijoita.

Yleisöllä on turnaukseen vapaa pääsy ja kanttiinissa on tarjolla kahvia ja makkaraa vapaaehtoisin maksuin. Turnaukseen otetaan mukaan enintään 16 joukkuetta siten että edellisvuosien osallistujat ovat kuitenkin etusijalla.
Joukkueiden osallistumismaksu on 120€ ja tuotot suunnataan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteeseen. Vuoden 2015 lahjoituskohdetta voi ehdottaa sähköpostitse Jari Ilolalle. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautumiset vapaamuotoisina sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Luettu 1606 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309