perjantai, 01 elokuu 2014 13:45

RoPS mukana HYVÄÄN MAALIIN! hyväntekeväisyystempauksessa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Väri ja Matto järjestää Värisilmässä, Aittatie 11, sisustusmateriaalierien huutokaupan torstaina 7.8. klo 17 alkaen. Huutokaupan tuotosta 20% lahjoitetaan RoPS:n Respect-rahastoon. RoPS Respect-rahastosta tuetaan vähävaraisten nuorten jalkapalloharrastusta. Tapahtuma on osa Värisilmän hyväntekeväisyyskampanjaa Uusi Lastensairaala 2017-hankkeen hyväksi. 

Perjantaina 8.8. klo 10 Värisilmän pihasta starttaa The Jopon matka kohti Vantaata. Pohjoisen Värisilmän Team Matti polkee Jopon Kemin kautta Ouluun. Tule lähettämään The Jopo matkaan tai osallistu itse mukaan pyöräilyyn! 

Tapahtumissa saa osallistua Jopo-pyöräilyyn. Jokaisesta Jopo-ajelijasta Värisilmä lahjoittaa 1 euron Lastensaairaalalle ja 1 euron RoPS Respect-rahastoon. Paikallaolijoilla on mahdollisuus osallistua lahjoituksin Lastensaairalakeräykseen ja Respect-rahastoon.

Jopon koeajoissa ja tapahtumissa mukana RoPS:n edustusjoukkueen pelaajia. 

Lisätietoja Pohjoisen Värisilmän sivuilta sekä Facebookista

Pyöräilyyn ilmoittautumiset Pohjoisen Värisilmän Facebook-sivuilla tai Matin sähköpostiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Ilmoittautumisiin ja kyselyihin vastaa myös Jori Miettinen 040-159 1950 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Luettu 1262 kertaa