tiistai, 17 kesäkuu 2014 13:45

Petri Jaatinen on RoPS:n uusi toimitusjohtaja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva (vas.) toivottaa uuden toimitusjohtajan Petri Jaatisen tervetulleeksi seuraan. RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva (vas.) toivottaa uuden toimitusjohtajan Petri Jaatisen tervetulleeksi seuraan. Kuva: Timo Törmänen

Rovaniemen Palloseura ry on nimittänyt seuran uudeksi toimitusjohtajaksi HTM Petri Jaatisen (49v). Jaatinen aloittaa tehtävässään 1.8.2014.

Jaatisella on lähes 25 vuoden kokemus esimies- ja johtotehtävistä niin vähittäiskaupan kuin IT-alan puolella. Tällä hetkellä hän työskentelee LapIT:n asiakaspalvelujohtajana.

- Hakemuksia tehtävään tuli kolmisenkymmentä, joista valitsimme haastatteluun puolenkymmentä henkilöä. Petri vakuutti meidät heti taustoillaan ja kokemuksellaan, sillä haluamme viedä seuraa entistä ammattimaisempaan suuntaan, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva toteaa.

RoPS haki toimitusjohtajaksi ennen kaikkea henkilöä, jolla on vahva taloushallinnon ja myynnin osaaminen.

- Urheilupuolen osaamista meillä on seurassa jo muutenkin. Petrin aikaisempi kokemus erilaisissa esimiestehtävissä auttaa viemään seuraamme tavoitteeseemme eli entistä ammattimaisempaan organisaatioon, Niva kertoo.

Uusi toimitusjohtaja Petri Jaatinen on tyytyväinen valintaansa, sillä hän sanoo odottaneensa tämänkaltaista haastetta työuralleen jo pitempään.

- On kunnia-asia päästä osalliseksi kehittämään RoPS:n jalkapalloperheen toimintaan. RoPS:n pitkäntähtäimen tavoitteena on kasvattaa säännönmukaisesti pelaajia niin kotimaan pääsarjatasolle kuin kansainvälisille kentille. Se edellyttää pitkäjänteistä vaativaa ammattimaista kehitystyötä seuran jokaisella osa-alueella, tuore toimitusjohtaja Petri Jaatinen sanoo.

Jaatinen kertoo ajattelevansa, ettei ole tullut töihin urheiluseuraan, vaan yritykseen nimeltä Rovaniemen Palloseura.

- Haastetta työssä tulee riittämään, mutta ajattelen silti että työssä on enemmän mahdollisuuksia kuin haasteita. Iso visio minulla on, että RoPS nousee huipulle 2020-luvulla ja oma juniorityö tuottaa tuolloin pelaajia edustusjoukkueeseen saakka, RoPS:n uusi toimitusjohtaja visioi.

Jaatisella itsellään on kaksi kouluikäistä lasta, 12-vuotias tyttö ja 11-vuotias poika, jotka molemmat pelaavat RoPS:n juniorijoukkueissa.

- Kun heidän kanssaan olen seurassa toiminut mm. joukkueenjohtajan tehtävässä, on ollut ilo huomata kuinka paljon seurassa on väkeä, joka tekee kullanarvoista työtä seuran ja sen tulevaisuuden hyväksi. Yksin siinä työssä ei onneksi tarvitse olla, Petri Jaatinen tuumaa tyytyväisenä.

Lisätietoa asiasta antavat puheenjohtaja Risto Niva 0400 694 774 ja toimitusjohtaja Petri Jaatinen 0400 584 227.

Luettu 3975 kertaa